La delegació de Joventut organitza diverses activitats lúdiques per a joves i xiquets/as

Algunes de les iniciatives que s'han preparat són: projeccions cinematogràfiques, contacontes per als més xicotets i concerts
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt organitza per a aquesta setmana diverses activitats lúdiques per a joves i xiquets/es, entre elles projeccions cinematogràfiques, contacontes per als més xicotets i concerts. 
 
El divendres, 24 de juny, a les 22 hores, els afeccionats al cinema podran veure la pel·lícula “The Martian”, emmarcada dins del cicle de cinema d'estiu del Casal Jove. El filme conta la història de l'astronauta Mark Watney que, durant una missió tripulada a Mart, és donat per mort després d'una terrible tempesta i abandonat per la tripulació, que torna a la Terra. Però Watney ha sobreviscut i es troba atrapat en l'hostil planeta roig. Amb subministraments escassos, haurà de recórrer a el seu enginy i al seu instint de supervivència per a trobar la manera de comunicar a la Terra que segueix viu. 
 
A més, el divendres, 24 de juny, a les 18.30 hores, tindrà lloc en el Casal Jove del Port de Sagunt un concert-contacontes per a tota la família que porta per títol “El llibre secret de Sofia”. 
 
El dissabte, 25 de juny, a les 20 hores, continuaran els concerts commemoratius del Dia de la Música. El cantautor Bertomeu actuarà en la Glorieta de Sagunt i repassarà les seues cançons amb textos de Vicent Andrés Estellés, del llibre-disc “Estellés infinit”. A més, en l'Albereda del Port de Sagunt estarà DJ Base. Es tracta d'un músic local que compta amb deu anys d'experiència i que ofereix sessions d'allò més variades, des del funk dels setanta fins a les noves tendències electròniques com el future bass o el trap. 
 
Des de la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt recorden que del 27 de juny a l'1 de juliol i del 4 al 8 de juliol tindrà lloc l'activitat “Estiu Jove a Casa Penya”. Les inscripcions podran formalitzar-se per l'import de 32 euros fins al 23 de juny, en el cas del primer torn, i fins al 30, en el cas del segon. També recorden que s'ha organitzat la iniciativa “Webserie Campus”, del 4 al 8 de juliol. La matriculació podrà realitzar-se fins al 27 de juny per 32 euros.