La delegació de Joventut organitza diverses activitats per als joves aquest cap de setmana

Projeccions cinematogràfiques, representacions teatrals, itineraris didàctics i exposicions són algunes de les iniciatives que s'han preparat
Imagen 1
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt organitza per a aquesta setmana diverses activitats per als joves de la localitat: projeccions cinematogràfiques, representacions teatrals, itineraris didàctics i exposicions, entre altres iniciatives.

La delegada de Joventut de l'Ajuntament, Davinia Bono, ha destacat: “Una setmana més des del departament municipal organitzem iniciatives lúdiques i formatives perquè els joves i també els xicotets tinguen alternatives d'oci diferents. A més, amb les activitats que preparem convidem a la reflexió sobre temes d'actualitat i d'interès per als joves”. 

Aquest divendres, 22 de maig, a les 19 hores, en el Casal Jove, es projectarà la pel·lícula “Flow, por amor al agua”. Aquesta producció arreplega la situació per la qual està passant el recurs natural de l'aigua, que està desapareixent. El film s'emmarca dins del cicle “Nutricine”. 

El dissabte, 30 de maig, a les 20 hores, en el Casal Jove, es representarà l'obra “Dependències”, que aborda la realitat de les addiccions a través dels seus diàlegs i els seus personatges, oferint l'oportunitat per a reflexionar sobre el motiu pel qual els joves d'avui dia s'endinsen en el complicat món de les conductes addictives. Les invitacions per a veure l'obra poden obtenir-se cridant al telèfon 96 268 34 39 del 21 al 29 de maig. 

El dissabte, 23 de maig, s'ha preparat per als xicotets de 8 a 12 anys una “aventura medieval” que tindrà lloc, de 10.30 a 12 hores, pel casc històric de la ciutat.

A partir del 22 de maig i fins al 26 de juny podrà visitar-se en el Casal Jove de Port de Sagunt l'exposició “Hits with Tits”. Es tracta d'un projecte "sonográfico" creat per la il·lustradora Ada Díez i la bloguera musical Dl. Sanz. La iniciativa intenta donar presència a les dones en l'escena cultural actual. També pot visitar-se la mostra “Km0” dins del projecte Imaginària 2015 de la Universitat Jaume I de Castelló. La idea de l'exposició va sorgir després de la superació d'un càncer per part del seu autor. 

Des de la delegació de Joventut recorden que la preinscripció en la Escola d’Estiu podrà realitzar-se fins al 5 de juny.