La delegació de Joventut organitza variades activitats per a aquest cap de setmana

Entre elles jornades, pel·lícules, actuacions teatrals, exposicions, concerts i exhibicions de grafit
Una de les fotografies que forma part de l'exposició Limbo
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat variades activitats per a aquest cap de setmana, entre elles jornades formatives, pel·lícules, actuacions teatrals, exposicions, concerts i exhibicions de grafit. 
 
Hui, divendres, 13 de maig, tindrà lloc la primera jornada sobre “Sexualitats i identitats de gènere diverses en la infància i l'adolescència” en el Casal Jove del Port de Sagunt. 
 


 
A més, a les 19 hores, també en el Casal Jove, es projectarà la pel·lícula “El desafiament”, basada en les memòries escrites per Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt), un funambulista francés que, en 1974, guiat pel seu mentor Papa Rudy (Ben Kingsley), es va proposar un repte mai abans realitzat: recórrer sobre un cable l'espai que separava les Torres Bessones de Nova York.
 
A les 19 hores, continuaran les actuacions teatrals dins de la iniciativa Menuda Ciutat en les següents places de la localitat: Cronista Chabret, Manuel Azaña, Arse (al costat del trinquet) i Padre Jaime. 
 
Quant a les exposicions, del 14 de maig al 19 de juny podrà veure's l'exposició LIMBO de fotografies de Iulian Zambrean. LIMBO és un projecte que aprofundeix en l'experiència humana de la “vacuïtat del temps” o dels “temps morts”, aquells que formen part de la nostra quotidianitat i que ens submergeixen en un espai vital en el qual ens sentim com a absents, fora del temps. 
 
El dissabte, 14 de maig, a les 19 hores, en el Casal Jove del Port de Sagunt, serà el torn de la música en directe amb el concert dels francesos Jack Dupon, guanyadors del Bilborock. L'agrupació farà que el públic s’endise en el seu món d'improvisació i rock progressiu, acompanyada pels sons del grup valencià Noise From Mars. L'entrada serà gratuïta. 
 
El dissabte tindran lloc dues activitats que es van suspendre la setmana passada a causa de la pluja. Concretament, són una exhibició de grafit, dins del festival Més que murs, a partir de les 11 hores, i un taller infantil de grafit, de 12 a 13 hores, que es desenvoluparan en el Poliesportiu José Veral.
 
A més, el Casal Jove ha organitzat un autobús per a anar al Saló del Manga de València per a passar el dia acompanyats d'un monitor.