La delegació de Joventut prepara diverses activitats lúdiques per als joves del municipi aquesta semana

Algunes de les iniciatives són projeccions cinematogràfiques dins del tradicional cineclub dels divendres, pel·lícules per als més xicotets, tallers i exposicions
Imagen 1Imagen 2

La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha preparat per a aquesta setmana diverses activitats com projeccions cinematogràfiques dins del tradicional cineclub dels divendres, pel·lícules per als més xicotets, tallers i exposicions, entre altres iniciatives lúdiques i culturals. 

 

La delegada de Joventut, Davinia Bono, ha convidat “als joves del municipi a gaudir de les activitats que preparem per a ells des del departament municipal”. Bono també ha animat “als grups musicals de la localitat a participar en la convocatòria per a ocupar els locals d'assaig que estan disponibles en el Casal Jove de Port de Sagunt, així com a apuntar-se als diferents tallers que organitzem”.

 

Els afeccionats a la gran pantalla podran gaudir aquest divendres, 16 de gener, a les 19 hores, de la pel·lícula “Star Trek Darkness (Star Trek 2)”, que s'emmarca dins del cicle cinematogràfic “Cinema i crispetes”. L'entrada per a veure el film, que es projecta amb la col·laboració del Cineclub Culturarse, és totalment gratuïta. A més, els més xicotets tenen una cita el dissabte, 17 de gener, a les 11.30 hores, per a veure la pel·lícula “El gigante de Hierro”. En aquest cas l'entrada és també gratuïta. 

 

Segons afirmen des de la delegació de Joventut, els afeccionats a realitzar curtmetratges podran projectar-los abans de la pel·lícula del Cineclub que tots els divendres té lloc en el Casal Jove de Port de Sagunt a les 19 hores. A més, els curts podran formar part d'una mostra que es realitzarà a la fi de juny i desembre amb els més votats pel públic cada divendres i podran obtenir premis. 

 

Cal destacar que els grups musicals de la localitat poden presentar-se fins a aquest divendres, 16 de gener, a la convocatòria de selecció per a ocupar un local d'assaig en el Casal Jove de Port de Sagunt. Les bases i la documentació a presentar es troben disponibles en la pàgina web: http://www.saguntjove.es/. Per a més informació els interessats poden cridar al telèfon 96 268 34 39 o enviar un correu electrònic a dina@aytosagunto.es.

Així mateix, del 16 al 31 de gener, els amants de la fotografia podran contemplar l'exposició “Rock and Film”. Es tracta d'una mostra que es compon de les instantànies realitzades pels membres del Grup Fotogràfic Arse durant els concerts del Casal Jove. 

A més, la delegació de Joventut ha organitzat un taller de “Minicine” que tindrà lloc els dissabtes del 31 de gener al 28 de febrer, en horari d'11.30 a 13 hores. Les inscripcions podran realitzar-se fins al 24 de gener. Es tracta de l'oportunitat perfecta per a aquells que desitgen aprendre de forma lúdica a fer cinema i televisió. Tindran l'oportunitat de dirigir, fotografiar, actuar i, al final, es mostrarà tot en una gran pantalla.