La delegació de Joventut prepara música, cinema, una ruta i exposicions per a aquest cap de setmana

Els interessats ja poden consultar l'oferta d'activitats que organitza aquest departament de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha preparat per a aquest cap de setmana diverses activitats per als joves de la localitat, com per exemple música, cinema, una ruta i exposicions. 
 
La delegada de Joventut, Davinia Bono, ha convidat “a tots els joves del municipi i també a les famílies a participar en les diverses activitats que hem preparat des del departament municipal. Com cada setmana, oferim una alternativa d'oci i temps lliure”. 
 
El divendres, 27 de març, a les 19 hores, els afeccionats al cinema podran veure la pel·lícula “The Rocky Picture Show” en el tradicional cineclub del Casal Jove. La pel·lícula explica la història d'una parella que torna de les noces d'uns amics quan esclata una violenta tempestat i se'ls avaria el cotxe. Així doncs, no tenen més remei que refugiar-se en un castell on el doctor Frank-N-Furter viu lliurat a la fabricació d'una espècie de Frankenstein. 

A més, fins al 10 d'abril podrà visitar-se l'exposició “Empremtes de la dóna en la història”. La mostra ofereix una retrospectiva sobre la història de les dones que han contribuït notablement a la construcció de la societat. Fins al 17 d'abril també podrà veure's l'exposició “Assenyalant el camí de Nikola Tesla”, que fa un recorregut per la vida i els invents d'una de les figures de la ciència del segle XX més important i, al mateix temps, més desconegut. 

El dissabte, 28 de març, tindrà lloc la “Ruta de Hana: Viatgers de l'època moderna, expulsió dels moriscs”. L'excursió començarà a les 10 hores i la seua durada aproximada serà de dues o tres hores. Les inscripcions podran realitzar-se fins a tres dies abans de cada excursió. Les rutes estaran dinamitzades per una monitora i podran assistir els pares o mares acompanyant als xiquets. Es tracta d'una activitat gratuïta dirigida a xiquets de 6 a 11 anys. 

El mateix dissabte 28, a les 11.30 hores, hi haurà una altra sessió de cinema infantil amb la projecció de la pel·lícula “Jimmy Neutron”. Jimmy és un xiquet que viu en la petita ciutat de Retroville, que no és molt animada. Per açò, Jimmy i els seus amics esperen amb expectació la nit de la inauguració del nou parc d'atraccions de Retroland. 

Per al dissabte, a les 19 hores, també s'ha programat el concert de “Petit Pop” per als xicotets i les seues famílies en el Casal Jove de Port de Sagunt. L'actuació serà gratuïta amb invitació. Fundat en 2010, el grup està format per membres de les bandes Pauline a la Platja, Nosoträsh, Undershakers i Edwin Moses. A partir d'avui, 25 de març, es podran arreplegar les invitacions en el Casal Jove. El dia del concert, a partir de les 17 hores, també es repartiran entrades. A més, els assistents podran gaudir d'una sessió de cuentacuentos de Cornalina Garfusa abans del concert, a les 17 hores.