La delegació de Joventut programa cinema, música i exposicions per a aquest cap de setmana

Els menors i joves del municipi ja poden consultar l'oferta de tallers lúdics i formatius que ha preparat el departament municipal
Imagen 1Imagen 2
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha programat per a aquest cap de setmana diverses activitats com: el tradicional cineclub dels divendres, música en directe, exposicions i tallers lúdics i formatius per a menors i joves. 
 
La delegada de Joventut, Davinia Bono, ha convidat “a tots els joves del municipi a participar en les activitats que es programen des del departament municipal. Amb el cineclub proposem una alternativa cultural i d'oci, els concerts serveixen per a la promoció dels nostres joves grups locals i els tallers són una bona oportunitat per a aprendre de forma lúdica i millorar les capacitats de emprendiment i ocupació”. 
 
La pel·lícula que podrà veure's aquest divendres, 23 de gener, a les 19 hores, és “District 9”. El film s'emmarca dins del cineclub que s'organitza en col·laboració amb Culturarse. Es tracta d'una producció de 2009 dirigida per Peter Jackson que explica la història d'una nau alienígena que arriba a Johannesburg (Sud-àfrica) i dels humans que viuen allí, amagats en un guetto amb el nom de Districte 9. L'entrada serà totalment gratuïta i es repartiran roses també sense cost algun. 
 
La sessió de música en directe arribarà el dissabte, 24 de gener, a les 19 hores, de la mà dels joves grups de rock Lithium i Soft Pleasure. L'entrada per a veure el concert també serà gratis.
 
Així mateix, del 16 al 31 de gener, els amants de la fotografia podran contemplar l'exposició “Rock and Film”. Es tracta d'una mostra que es compon de les instantànies realitzades pels membres del Grup Fotogràfic Arse durant els concerts del Casal Jove. 
 
Per a aquesta temporada també s'han preparat tallers lúdics i formatius per a adolescents i joves. Cal destacar que els tallers per a adolescents (de 12 a 17 anys) són tots gratuïts i es realitzaran de gener a març. Alguns d'ells són: doblatge, disseny de jocs de taula, creacions amb material reciclat i bones pràctiques ambientals. Quant als tallers per a joves, també seran gratuïts i la inscripció podrà realitzar-se tres dies abans de començar cada taller. Alguns d'ells són: creativitat per a emprendre, emprendiment low cost, tècniques d'estudi, creació de video-currículum, història i creativitat i màrqueting personal, entre d’altres. Es realitzaran durant els mesos de gener a març. Per a més informació els interessats poden acudir al Casal Jove de Port de Sagunt (96 268 34 39) o a la Casa de la Joventut de Sagunt (96 265 58 80).