La delegació de Joventut programa cinema, música i teatre per a aquest fi de setmana

El Casal Jove acollirà els concerts de “Candela i els suprems” i de “Pecker”, pel dia de la música; i la representació, per part de l'Escola Municipal de Teatre, de l'obra “Ventiska”
Imagen 1
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha preparat per a aquest cap de setmana diverses activitats per als joves del municipi com a cinema, música en directe i teatre, entre altres iniciatives.

Aquest divendres, 19 de juny, a les 19 hores, els afeccionats a la gran pantalla podran gaudir de la pel·lícula “Whiplash”, emmarcada dins del cicle “Nutricine”. La pel·lícula, que es projectarà en el Casal Jove de Port de Sagunt, narra la història d'Andrew Neiman (Mils Teller), un jove i ambiciós baterista de Jazz que el seu objectiu és triomfar en l'elitista Conservatori de Música de la Costa Aquest en el qual estudia. Marcat pel fracàs de la carrera literària del seu pare, Andrew alberga somnis de grandesa. 

D'altra banda, tant el divendres 19 de juny, com el dissabte 20 de juny, a partir de les 20 hores, l'aula de teatre jove de l'Escola Municipal de Teatre oferirà la representació de l'obra “Ventiska”, que acostarà al públic a Vizhai, un poble rus, en les terres on van morir els Romanov. En 1959 esquiadors russos es dirigeixen cap a aqueixes muntanyes.

El dissabte, 20 de juny, a les 20:00 hores, se celebrarà en el Casal Jove, el dia de la música amb dues actuacions, una dirigida al públic infantil, “Candela i els suprems”; i una altra per a la resta de la família, “Pecker”. 

Així mateix, fins al 26 de juny podrà visitar-se en el Casal Jove de Port de Sagunt l'exposició “Hits with Tits”. Es tracta d'un projecte creat per la il·lustradora Ada Díez i la bloguera musical Dl. Sanz. La iniciativa intenta donar presència a les dones en l'escena cultural actual.

La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt recorda que s'han organitzat diverses iniciatives per als joves de la localitat durant els mesos de juny i juliol. Enguany s'ha preparat “Estiu Jove a la Casa Penya”, un programa destinat a joves de 12 a 17 anys organitzat pel consistori i Acció Ecologista-Agró amb la col·laboració de Xarxa Joves.net. Concretament, tindrà lloc del 6 al 31 de juliol, en la Casa Penya, el centre d'educació ambiental de la Marjal de Almardà-Almenara. Concretament, els joves podran gaudir de múltiples activitats: agricultura ecològica, cuidat de tortugues d'aigua i flora autòctona, cavalls, caiac, excursions amb bicicleta, manualitats i moltes més sorpreses.