La delegació de Joventut recorda que el termini per a apuntar-se al “Estiu Jove a la Casa Penya” està obert

Els interessats a matricular-se en esta iniciativa lúdica i mediambiental podran fer-ho fins al 29 de juny en el cas de la modalitat A (Estiu Jove complet) i del primer torn de la modalitat B (setmanes soltes)
 
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt informa que els interessats a apuntar-se a la iniciativa lúdica i mediambiental “Estiu Jove a la Casa Penya” podran fer-ho fins al 29 de juny en el cas de la modalitat A (Estiu Jove complet) i del primer torn de la modalitat B (setmanes soltes). Este programa es realitzarà a l'estiu juntament amb Acció Ecologista Agró i Xarxa Joves.net. Concretament, tindrà lloc en el centre d'educació ambiental de la Marjal de Almardà- Almenara que és la Casa Penya.
 
Des del departament municipal recorden que les activitats estan dirigides a joves d'entre 12 i 17 anys. Agricultura ecològica, tortugues d'aigua, platja, cavalls, flora autòctona, excursions amb bicicleta, manualitats i moltes més sorpreses esperaran als joves que participen en aquesta primera edició d’Estiu Jove a la Casa Penya. La finalitat és que puguen conèixer el centre d'educació ambiental i el seu entorn, gaudir de la naturalesa i aprendre d'ella. Cal destacar que aquesta zona humida està considerada com una de les més valuoses del nostre territori
 
El programa tindrà lloc durant els mesos de juny i juliol i disposa de diferents opcions per a participar. Existeix la possibilitat de disfrutar de totes les activitats d’Estiu Jove a la Casa Penya del 6 al 24 de juliol (la modalitat A) o bé fer-ho només durant una de les setmanes de juliol (modalitat B). El preu del Estiu Jove complet és de 120 euros i el d'una setmana de 40 euros. En tot cas, sempre s'aplica una reducció del 20% per al segon membre de la unitat familiar que s'apunte i un 40% en cas de ser família nombrosa.
 
La matrícula d’Estiu Jove a la Casa Penya inclou monitors, segur, transport intern, una samarreta i una gorra de regal. Les activitats tindran lloc des de les 10 a les 13:30 hores. Els interessats a participar poden inscriure's en la Casa de la Joventut de Sagunt (C/ Albalat, Núm. 1, 96 265 58 80) o al Casal Jove de Port (C/ Vent de Marinada, S/Núm., 96 268 34 39).