La delegació de Sanitat i Consum informa que el divendres es realitzarà un tractament contra la cotxinilla voladora de les paleres

Com a conseqüència d'aquestes accions, està totalment prohibit menjar figues i acostar-se a aquestes paleres, amb la finalitat d'evitar intoxicacions accidentals
Imagen 1
Des del departament de Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Sagunt s'informa al veïnatge del carrer Llíria i les zones properes que es va a realitzar un tractament contra la cotxinilla voladora que habita en les paleres adjacents als habitatges, el divendres, 10 de juny de 2016, a partir de les 7 hores.
 
El tractament serà de desinsectació per polvorització. Com a conseqüència d'aquestes accions, està totalment prohibit menjar figues i acostar-se a aquestes paleres, amb la finalitat d'evitar intoxicacions accidentals. 
 
Segons expliquen des del departament de Sanitat, aquestes cotxinilles, que no mosquits, van ser voluntàriament introduïdes en les paleres per l'anterior govern per a fer un tractament que ha resultat fallit.
 
A partir d'aquesta acció està previst seguir treballant per a eliminar les paleres, a través d'una empresa especialitzada, ja que va a ser l'acció més efectiva per a combatre aquest insecte que s'alimenta d'aquesta planta invasora.