La delegació de Turisme convoca el seu segon concurs a través del Facebook Tourist Info Sagunt i Port

En aquesta ocasió se sortejarà un lot de productes de “Regalar-te Sagunt” de Navarro Impressors entre les persones que seguisquen els passos indicats
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt convoca el seu segon concurs a través del Facebook Tourist Info Sagunt i Port. En aquesta ocasió, se sortejarà un lot de productes de “Regalar-te Sagunt” de Navarro Impressors entre les persones que seguisquen els següents passos: donen “M'Agrada” a la pàgina de Tourist Info Sagunt i Port en l'esmentada xarxa social, responguen a la pregunta Quin és el teu monument favorit del municipi? i esmenten en la resposta, etiquetant-les, a tres persones amb les quals visitarien el monument.
 
En aquest sentit, el delegat de Turisme, Ximo Catalán, ha destacat: “Des de la delegació municipal seguim convocant concursos amb l'objectiu de difondre el Facebook de Tourist Info Sagunt i Port i augmentar així el nombre de seguidors de la pàgina. A més, promocionem a les empreses del nostre municipi que col·laboren en els concursos sense cost algun per a la delegació”. A més, Catalán ha avançat que hi haurà més concursos pròximament, per la qual cosa anima als veïns a estar informats de les novetats. 
 
Els interessats podran participar una única vegada del 20 al 27 de gener de 2015, tots dos inclosos. La persona guanyadora serà seleccionada mitjançant un sorteig que tindrà lloc després de finalitzar el concurs i que realitzarà l'eina Easypromos de forma aleatòria entre tots els participants. 
 
L'enllaç per a participar és el següent: https://premium.easypromosapp.com/p/29698. El fet de participar en el concurs suposa l'acceptació plena de totes les bases.