La delegació de Turisme es reuneix amb les empreses distingides pel SICTED per a promoure el patrimoni de manera conjunta

Mitjançant les visites “Coneix la teua ciutat” es preten que els membres distingits pel SICTED es convertisquen en millors amfitrions de Sagunt


La delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt s'ha reunit aquest matí amb les empreses i serveis distingits en el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) de Sagunt, que ja són un total de 42. Entre els objectius d'aquesta reunió està promoure la comunicació d'aquestes empreses per a poder fer propostes cridaneres que generen un augment del turisme en la ciutat.

La delegada de Turisme, Natalia Antonino, ha volgut “donar les gràcies a tots els participants que han assistit i que estan dins del SICTED, que es preocupen per millorar el producte turístic de la nostra ciutat; açò fa que Sagunt cresca turísticament. A més, cal animar a la resta d'establiments al fet que s'unisquen a aquest tipus d'iniciatives, perquè fan créixer potencialment el municipi”.

Després de la reunió, La delegació de turisme ha organitzat una visita per als membres de les empreses del SICTED per a donar-los a conèixer millor el Patrimoni Històric de la ciutat, com el Castell, la Casa dels Berenguer, el Teatre Romano i el Museu. Estes visites, emmarcades sota el lema “Coneix la teua ciutat” sorgeixen a partir d'una proposta les empreses del SICTED, i l'objectiu d'aquesta iniciativa és que estes empreses coneguen millor el patrimoni del municipi, sent millors amfitrions de Sagunt. El passat 14 de setembre ja es va visitar el Patrimoni Industrial i, pròximament, es preveu visitar els espais arqueològics de la Via del Pòrtic i la Domus dels Peixos.

A més, durant la reunió es va fer lliurament d'uns flyers a les empreses i serveis distingits. Aquest flyer es va presentar a FITUR 2017 per a donar a conèixer les empreses que treballen en qualitat i que ostenten el distintiu de Turespaña a Sagunt.                                              Cara davantera i posterior del flyer presentat.