La delegació de Turisme promociona Sagunt a Bilbao amb ofertes especials

La promoció es presentarà en la fira Expovacaciones de Bilbao, del 5 al 7 de maigSagunt presenta un programa turístic de tres dies amb descomptes especials per a residents del País Basc. El municipi ha organitzat un itinerari a través del Port de Sagunt, el centre històric de Sagunt, el Grau Vell, la Marjal dels Moros i la via verda de Ojos Negros.

L'itinerari es presentarà en la fira de turisme Expovacaciones, que se celebrarà a Bilbao del 5 al 7 de maig. La delegada de Turisme, Natalia Antonino, ha destacat els llaços que uneixen Sagunt amb el País Basc “començant per l'herència siderúrgica basca que van deixar ací els empresaris Ramón de la Sota i Eduardo Aznar”.

Des que en 1900 es va escollir el Port de Sagunt com a punt d'eixida per al mineral procedent de Ojos Negros (Terol) i Setiles (Guadalajara), “la ciutat ha mantingut elements d'inconfusible origen basc, com l'església de Begonya o l'última representació de caserius existent fora d'Euskadi, que es troben dins del recinte de la Gerència i van servir de residència per a enginyers bascos”.

“Per este motiu, volem correspondre amb esta promoció especial als residents del País Basc que tradicionalment han triat la nostra ciutat per a passar les seues vacances”, ha conclòs Antonino.
 

Els residents del País Basc obtindran descomptes especials en allotjaments seleccionats del municipi en indicar el codi CENTENARIO SIDERÚRGICA en realitzar la reserva. La promoció estarà disponible durant tot el 2017 excepte en temporada alta, ponts i festius (a consultar directament amb l'establiment).
 

Expovacaciones és una fira de turisme celebrada anualment a Bilbao, que va per la 38a edició i enguany comptarà amb la participació de 209 empreses expositores i la presència de 14 comunitats autònomes. Pel que fa a la representació internacional, cal assenyalar la presència del Japó com a país convidat. Expovacaciones compta també amb la representació de Cuba, República Dominicana, l’Argentina, Xile, Portugal, el Marroc, Andorra, França i Madagascar.