La delegació de Turisme promocionarà la variada oferta turística de Sagunt en la fira internacional FITUR 2016

Els conjunts històrics monumental i industrial, les excel·lents platges, el medi ambient i la qualitat dels serveis són els punts forts que es difondran a Madrid
Imagen 1


 
La delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt promocionarà l'àmplia i variada oferta turística de la ciutat, un any més, en la Fira Internacional del Turisme, FITUR 2016 que s'organitza a Madrid entre el 20 i el 24 de gener. Els conjunts històrics monumental i industrial constitueixen un dels principals pilars en els quals es basa la difusió dels nostres atractius turístics, als quals s'uneixen les excel·lents platges i els diversos serveis que es posen a la disposició dels turistes. A més tota la informació es facilita, a més dels tradicionals fullets en diferents idiomes i suports audiovisuals, a través de mitjans tecnològicament avançats com són les aplicacions per a ordinadors i dispositius mòbils que compten amb audioguía i estan adaptades al llenguatge de signes. En la senyalització dels monuments es troben a la disposició dels usuaris que poden accedir a les mateixes mitjançant els codis QR que es capten amb els mòbils i tablets.

Sagunt va a promocionar en FITUR el seu conjunt històric artístic compost, entre uns altres, pel Castell, el Teatre Romà, el Museu Arqueològic, els jaciments romans musealitzats de la Via del Pòrtic i la Domus Romana, la Jueria i la Casa dels Berenguer. A més del conjunt arqueològic industrial, compost per les restes posades en valor de les antigues instal·lacions de la Factory Town de Port de Sagunt, el Forn Alt, la Nau de Tallers Generals, el Barri Obrer, el futur Museu Industrial que estarà situat en la Nau d'Efectes i Recanvis.

També presentaran les Festes d'Interès Turístic Nacional, la Setmana Santa Saguntina i les Falles, que són punts forts de l'oferta turística de la nostra ciutat, encara que també es promociona l'artesania, amb el típic càntir de suro, i les rutes, senderes, el centre d'interpretació de la marjal (casa i finca Penya) i el Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana i la marjal dels Moros.
 

 
La regidora delegada de Turisme, María Giménez, ha destacat que: “Fitur és el punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira capdavantera per als mercats receptors i emissors d'Iberoamèrica, a més d'una de les més importants d'Europa. Per este motiu és una oportunitat excel·lent que aprofitem per a oferir totes les possibilitats que té la nostra ciutat per a gaudir de les millors vacances tant als professionals del sector com a les milers de persones que visiten la fira”. 

Un altre dels punts forts de l'oferta turística, que també inclou l'àmplia programació cultural que organitza l'Ajuntament de Sagunt i la Generalitat, són els 13 quilòmetres de costa de Sagunt que alberguen excel·lents platges àmpliament reconegudes oficialment per la seua qualitat. Les platges de Port de Sagunt, Almardà, Corinto i Malvarrosa a Sagunt presumeixen d'estar entre les millors d'Espanya. Cinc quilòmetres de dunes naturals, amb flora i fauna autòctones, úniques a la Comunitat Valenciana; passeig marítim amb tots els serveis d'hostaleria i d'oci; i els reconeixements oficials com les seues tres Banderes Blaves d'Europa, i totes les certificacions de qualitat, idoneïtat mediambiental i accessibilitat.

Igualment, des de la Delegació de Turisme, es presentaran les ofertes empresarials amb preus actualitzats de serveis, allotjaments i restauració amb les quals compta la ciutat.