La delegació Joventut ha programat nombroses activitats lúdiques i formatives per a aquesta setmana

Cinema, projeccions infantils, la celebració del Dia del Comerç Just, música i fins i tot la final dels debats Àgora són algunes de les propostes
Imagen 1Imagen 2
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha preparat per a aquesta setmana activitats molt nombroses i diverses per als joves com a cinema, projeccions infantils, música, la celebració del Dia del Comerç Just i fins i tot la final dels debats Àgora. 

La delegada de Joventut, Davinia Bono, ha destacat: “Com cada setmana des del departament municipal hem preparat alternatives d'oci lúdiques i formatives per als joves de la localitat. Les iniciatives són molt diverses i versen sobre diferents temàtiques, ja que intentem adaptar-nos a tots els gustos”. 
Aquest divendres, 8 de maig, a les 19 hores, podrà veure's la pel·lícula “El secret de Thomas Crown”. El film explica la història del multimilionari i distingit Thomas Crown, de quaranta anys. A Thomas no li queda gens per demostrar, és un triumfador nat, però no se sent satisfet, així que planeja robar un Monet del Museu d'Art Contemporani de Nova York. Aquesta activitat s'emmarca dins de la programació especial del Dia dels Museus que ha preparat la delegació municipal. 
El divendres, 8 de maig, a les 20.30 hores, el grup Àfrica-Percussió de Senegal realitzarà un concert en el Casal Jove de Port de Sagunt, dins de les activitats organitzades per la Casa Nova. L'entrada serà gratuïta. A més, el dissabte, des de les 17 hores, hi haurà més activitats en el Col·legi Cronista Chabret. 

El divendres, a les 10.45 hores, també tindrà lloc la final dels debats “Àgora”, que organitza la delegació de Joventut des de fa més de deu anys. Concretament, en aquesta ocasió participaran els equips dels centres Jaume I i María Moliner. 

El dissabte, 9 de maig, a les 11.30 hores, es projectarà el film “Jorge el curiós” i també hi haurà una mostra del Taller de Minicine. La pel·lícula tracta sobre les peripècies de Ted, un guia del museu Bloomsberry, que rep la mala notícia del seu tancament per falta de públic. L'única solució seria portar a l'altar perdut de la tribu africana Zagawa. 

El mateix dissabte, a les 10 hores, s'ha organitzat una visita guiada al patrimoni natural de la Casa de Penya i els seus voltants dins dels itineraris didàctics del programa “La meua ciutat és un museu”. És una activitat familiar, gratuïta i per a participar és necessari inscriure's cridant al telèfon 96 268 34 39. 

A més, el mateix dissabte, 9 de maig, a les 19 hores, es projectarà el documental “Les costures de la pell” en el Dia del Comerç Just. La producció està protagonitzada per Bharathi i Yamuna, que viuen en Bangalore, en l'Índia, i s'han passat la seua vida cosint per a les grans multinacionals del sector tèxtil. Com altres dones, han decidit no tenir por i lluitar per a aconseguir un futur digne. S'han convertit en activistes de la Garment Labour Union; un sindicat tèxtil format íntegrament per dones que s'han adonat que l'única solució per a aconseguir unes condicions de treball justes passen per la confrontació amb els seus patrons. 

El dissabte, també a les 19 hores, el grup de heavy metall “R.O.J.O” presentarà el seu treball “Crisi”.