La delegada de Joventut inaugura els cursos de monitor 2015 i presenta el Mangetsu Morvedre Manga Festival

El curs de monitor de temps lliure durarà de gener a maig de 2015 en el Casal Jove i el Festival Mangetsu Morvedre Manga tindrà lloc el 6 i 7 de febrer en el Casal Jove
Imagen 1
La delegada de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, Davinia Bono inaugura demà els cursos de monitor 2015 i presenta el Mangetsu Morvedre Manga Festival. El curs de monitor de temps lliure està destinat a un grup de 30 joves i durarà de gener a maig de 2015. D'altra banda, el Festival Mangetsu Morvedre Manga té programades diferents activitats que tindran lloc el 6 i 7 de Febrer en el Casal Jove. 
 
La regidora delegada de Joventut, Davinia Bono, anima “als 30 joves que van a rebre el curs de monitor de temps lliure perquè aprofiten al màxim aquesta experiència que els pot obrir moltes portes en el terreny laboral”. D'altra banda, ha convidat a “tots els seguidors del món manga a gaudir de la primera edició del que pretén ser el referent del manga en la nostra comarca, impulsat per alumnes/as de l'ESO i Batxillerat de la nostra ciutat”.
 
Els cursos de monitor de temps lliure estan impartits per la “Escola Morvedre” que depèn de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt. Un total de 30 joves es formaran de gener a juny d'enguany en 250 hores. El curs comptarà amb les següents etapes: en primer lloc, l'etapa lectiva que tindrà un durada de 125 hores; i d'altra banda, les pràctiques que es realitzaran després de l'etapa lectiva i abans que passen dos anys, aquesta última etapa també tindrà una durada de 125 hores.
 
D'altra banda, el Festival Mangetsu Morvedre Manga té programades diferents activitats relacionades amb el món manga.
 
El divendres 6 de febrer, els joves podran gaudir de diferents llocs de venda relacionats amb el manga: Tokyo-shop.es, tenda de còmic, manga i marxandatge, especialitzats en importació de productes de Japó; ficromic, venda de ninots especialitzats en figures star wars; la tenda versus combat: ferrers de Goma-escuma amb la seua stand per a la venda de tot tipus d'armes blanes de softcombat i cosplay. D'altra banda, l'escola Superior d'Art i Tecnologia ESAT oferiran donem amb les oculus DK2, i de la realització de dissenys conceptuals per a personatges de videojocs i escultura digital en 3D, i la Universitat Jaume I oferirà informació de primera mà del Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs i una xarrada titulada “Jo també vull dedicar-me fer comics!”.
 
Els interessats hauran d'inscriure's en tallers com: espases de Soft-Combat, per a aprendre fer espases que tindrà lloc a les 17:30 hores. Taller de dibuix pispa impartit per ESAT a les 18:30 hores. I finalment a les 19:00 hores un taller de cuina japonesa.
 
El dissabte 7 de febrer, està programat un concurs Cosplay, i un concurs de karaoke. A més dels tallers d'il·lustració manga, cal·ligrafia japonesa, creació de videojocs, dibuixe manga i cuina japonesa.