La delegada de Presidència valora molt positivament l’anunci de ThyssenKrupp d’estudiar la reobertura de la planta de Galmed

García: “Aquesta notícia s’afegeix a totes aquelles accions que estan posant-se en marxa per tal de revitalitzar el nostre teixit productiu”

La regidora delegada de Presidència de l’Ajuntament de Sagunt, Teresa García, ha valorat l’anunci fet pel grup industrial ThyssenKrupp de què està estudiant tornar a posar en funcionament la factoria de Galmed. 
 
García ha expressat la seua alegria i de l’Equip de Govern Municipal i ha declarat que: “És una estupenda notícia que ajudarà a retornar la dignitat d’aquesta factoria que va tancar per causes alienes a ella mateixa i que evidentment donat que era una factoria que era rendible, la mateixa matriu ha decidit tornar-la a obrir. Valorem molt positivament aquest anunci i també ens congratulem de què totes les gestions, no solament del govern de la Generalitat sinó també l’Ajuntament de Sagunt a través de les seues vies, han estat realitzant des que vàrem entrar a governar, puguen dur-se a terme i en el mínim temps possible per tal no només de readmetre els treballadors de Galmed que foren acomiadats sinó també per a crear noves ocupacions dintre de la nostra comarca.

Aquesta notícia s’afegeix a totes aquelles accions que estan posant-se en marxa per tal de revitalitzar el nostre teixit productiu. El Pla de Reindustrialització i tots els esforços de promoció de la ciutat com un pol econòmic atractiu que està fent l’Ajuntament van donant els seus fruits amb notícies com aquestes i esperem en un futur amb una major atracció d’inversions i de projectes que generen ocupació en la nostra ciutat i en la nostra comarca.

Si l'acord de Thysen amb Ros Casares afegeix també una solució per aquesta última és una noticia molt positiva en totes les seues vessants, en les que vetllarem per a què el manteniment dels llocs de treball i la creació de nova ocupació siga la primera premissa”.