La Diputació de València concedeix una subvenció de 18.000 euros al Fertiberia Puerto Sagunto

La diputada Isabel García i el president del club, Juanjo Bataller, han signat el compromís de col·laboració amb la mediació de l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández
L'alcalde, Quico Fernández; la diputada Isabel García; i el president del club, Juanjo Bataller
 
La diputada de Joventut, Esport i Igualtat de la Diputació de València, Isabel García, ha signat aquest matí amb el president del Club Balonmano Fertiberia Puerto Sagunto, Juanjo Bataller, el conveni de col·laboració entre la institució valenciana i el club esportiu per a la present temporada. En l'acte també ha estat l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, que ha actuat com a mediador en aquesta qüestió. 
 
Fernández ha agraït la col·laboració i el suport institucional “perquè donen viabilitat al projecte esportiu del Fertiberia Puerto Sagunto”. També ha assenyalat: “Ja fa temps que estem actuant com a mediadors en la subvenció que la diputació, a través de Terra i Mar, dóna al Club Balonmano Fertiberia Puerto Sagunto. Enguany hi ha hagut una sèrie de problemes perquè esta subvenció, que en principi era de 40.000 euros, estava totalment en l'aire perquè estava vinculada a l'empresa Imelsa que està investigada i intervinguda per la Fiscalia. La mala gestió del Partit Popular en les empreses públiques, en este cas en Imelsa, ha provocat una reducció de la subvenció. Nosaltres aconseguirem recuperar-la però la Fiscalia ha impedit que fóra superior als 18.000 euros. D'una banda, tenim la satisfacció d'haver pogut salvar la subvenció, però d'altra banda no hem aconseguit que es mantinguera íntegrament”. 
 
Per la seua banda, la diputada Isabel García ha destacat “la continuïtat en el patrocini per part de la corporació valenciana, ja que el nostre principal deure és ajudar als clubs que ho necessiten. La Diputació de València estarà al costat dels equips que impulsen l'esport participatiu i el base”.
 
A més, Quico Fernández ha afirmat: “En l'acte també es va abordar la subvenció per a la pròxima temporada i la diputada ens va informar que el procediment seria diferent, que s'hauria de fer sobre la base d'unes puntuacions que no obeïren a criteris subjectius sinó objectius i no arbitraris, és a dir, que no depengueren de l'amistat o de la voluntat política, sinó dels mèrits del propi club”. 
 
Per a finalitzar l'alcalde de Sagunt ha recordat: “Torne a insistir en el nostre suport al club més emblemàtic de la nostra ciutat i en les pròximes setmanes continuarem demostrant que pensem que el club Fertiberia és molt important per a la nostra projecció i per a la difusió turística de la ciutat. Crec que és una bona notícia que vindrà acompanyada d'altres per a que este club es consolide en la màxima categoria de l'handbol i puga aspirar a ocupar els primers llocs de la classificació”.