La Directora General de Cultura visita el Museu Històric de Sagunt amb els delegats de Patrimoni i Turisme de l'Ajuntament de Sagunt

El recorregut pel museu posa fi a les activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional dels Museus

  
La Directora General de Cultura, Marta Alonso, va visitar el Museu Històric de Sagunt (MUHSAG), amb motiu del Dia Internacional dels Museus, al costat de la delegada de Patrimoni Històric, Laura Casans; el regidor de Turisme, Ximo Catalán; la directora del MUHSAG, Emilia Hernández; i altres personalitats. 
 
La delegada de Patrimoni Històric, Laura Casans, ha destacat “amb la visita de la Directora General de Cultura a les instal·lacions del Museu Històric de Sagunt culminen les iniciatives organitzades amb motiu del Dia Internacional dels Museus, que des de fa tres anys han tingut gran èxit entre els nostres veïns i visitants. Aquestes activitats serveixen per a promocionar els nombrosos atractius turístics de la nostra ciutat, és a dir, el nostre patrimoni històric i industrial”. 
 
Cal destacar que s'iniciava també la segona mostra dins del cicle de personatges il·lustres, sent ara el torn de González Simancas, per la seua aportació i implicació amb el patrimoni de la localitat.