La “Escola Municipal de Teatre” inunda de representacions la ciutat

Aquest cap de setmana continuaran les actuacions amb la interpretació de l'obra “Xtra” per part dels alumnes de primària i “La cabaña del lago de Anjikuni” per part dels alumnes de l'Aula Jove
Imagen 1Imagen 2
 
 
La “Escola Municipal de Teatre” inundarà la ciutat de representacions gratuïtes durant tot el mes de juny i principis de juliol. Amb més de 23 representacions i una previsió d'assistència de més de 5.000 persones, es tracta d'en una de les mostres de teatre més importants de la ciutat. 
 
Les actuacions van començar de la mà dels més xicotets de la “escola” que van envair el Teatre Romano amb “Xtra”, una història en la qual es va parlar dels diferents conflictes als quals s'enfronta la gent que ha de deixar la seua llar i viatjar a un altre lloc, de la mà dels alienígenes Intra, Hiper, Acte i Retro. Aquest cap de setmana els alumnes de Primària abordaran aquesta temàtica amb més d'una vintena d'històries basades en pel·lícules sobre viatges, per amor, per exili, per treball, per curiositat o per guerra. Concretament, les actuacions tindran lloc aquest divendres, dissabte i diumenge, en la Casa Municipal de Cultura. D'altra banda, l'Aula Jove de l'escola també oferirà avui, a partir de les 19 hores, en el Casal Jove, l'obra “La cabaña  del lago de Anjikuni”.
 
Les representacions continuaran els dies 23,24 i 25 de juny, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal, en el qual els alumnes del tercer curs representaran “Los crímenes de la pensión de Doña Emérita Cienfuegos”.

El primer curs de la “Escola Municipal de Teatre” representarà “Erotikollage” els dies 27,28, 29 i 30 de juny, en la Casa de Cultura de Port de Sagunt a partir de les 19.30 hores.

Finalment, les actuacions conclouran els dies 1, 2 i 3 de juliol amb la representació dels alumnes de l'Aula Jove de l'obra “Die Selektion” que tindran lloc a partir de les 19 hores en el Casal Jove.

Amb aquestes representacions es dóna per finalitzat el present curs de la “Escola Municipal de Teatre” que gestiona l'Ajuntament de Sagunt amb la col·laboració de la companyia de teatre Camí de Nora dirigida per María Jesús Suàrez, Ismael Bereje i Sergi Juesas.