La Fira del Dia del Medi Ambient se celebrarà el 4 de juny en el passeig marítim del Port de Sagunt

L’edició d'enguany estarà enfocada en l'agricultura ecològica i comptarà amb la participació d'unes vint entitats


La plaça del rellotge de sol del passeig marítim del Port de Sagunt acollirà, el pròxim 4 de juny, una fira amb motiu del Dia del Medi Ambient. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sagunt i Acció Ecologista-Agró. Col·laboraran al voltant de vint empreses i associacions relacionades amb la cura de la naturalesa.

Sota el lema Tu eres part de la cadena, l'objectiu de la fira és conscienciar la població sobre la importància de cuidar el nostre entorn i aprendre pautes de consum sostenible, canviar els hàbits a l'hora de menjar, reciclar, etc.

Totes les accions que fem en l'àmbit ciutadà tenen una repercussió en el medi ambient i des d'esta regidoria volem que tothom sàpia quines repercussions tenen aqueixes accions i com podem fer-les millor per a afavorir la sostenibilitat de la nostra ciutat”, ha dit la regidora de Medi Ambient, Teresa García.

Sara Aunés, representant d'Acció Ecologista-Agró ha assenyalat que es realitzarà “una taula redona perquè la fira no siga solament un expositor, sinó que també done motiu al debat”.



La fira estarà oberta al públic de 10 a 14 hores i comptarà amb tallers infantils a les 11 h, una xarrada de la cooperativa d'energia alternativa SENEO a les 11.30 h, una taula redona sobre agroecologia a les 12 h i una batucada de Percumon a les 13 h.

A més, l'activitat comptarà amb expositors de productes locals. També s'intercanviaran experiències d'economia sostenible i hi haurà un aperitiu ecològic i cervesa artesanal.