La Generalitat aprova la convocatoria d’ajudes del Pla de reindustrialització Camp de Morvedre

El termini de presentació de sol•licituds acaba el dimecres 30 de novembre i serà únicament de forma telemàtica

La convocatòria d'ajudes del Pla per a la reindustrialització del Camp de Morvedre s'ha aprovat aquest matí. La Consellería d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha publicat en el DOCV l'aprovació de les ajudes per al Pla, amb un import de 2.680.000 euros, i ha obert el termini perquè les empreses interessades demanen les ajudes.

El termini de presentació de les sol·licituds és de 10 dies hàbils, sent el dimecres 30 de novembre l'últim dia. L'objecte d'aquesta resolució és convocar per a l'exercici 2016, en règim de concurrència competitiva, ajudes per al suport a projectes d'inversió sostenible per al creixement i consolidació d'empreses industrials en la comarca del Camp de Morvedre.

Les ajudes van destinades tant a pimes com a grans empreses. Els beneficiaris seran empreses industrials manufactureras, indústries extractives o empreses relacionades amb l'activitat industrial, serveis d'enginyeria, disseny, consultoria tecnològica, i assistència tècnica de caràcter industrial. Més en concret, totes les empreses inscrites en el CNAE del 10 al 30.

L'import destinat a cadascuna dependrà de la seua grandària: fins al 50% de les despeses per a les pimes i fins al 35% per a les grans empreses. La delegada de Presidència, Teresa García, afirma: “són unes ajudes molt esperades destinades a les empreses amb tal d'ajudar a les inversions que han fet al llarg de l'any”. García, afig: “a poc a poc es materialitzen les iniciatives que el govern del canvi ha dissenyat per a Sagunt”.

Després de conèixer la passada setmana l'aprovació de les ajudes dels fons FEAG dirigides a la reinserció laboral i formació dels extrabajadores de l'empresa Bosal, el govern autonòmic assegura seguir treballant perquè la comarca puga tenir “recursos públics de reforç de l'activitat del nostre sector productiu, ja que no solament és important la creació de llocs de treball, sinó la revitalització econòmica de tot el País Valencià”, assenyala García.

Des del consistori, asseguren que per a agilitar els tràmits i resoldre possibles dubtes, les empreses tindran a la seua disposició un tècnic de promoció econòmica en la seu del departament. La tramitació ja es pot realitzar a través de la web www.indi.gva.es/tramitacion-telematica