La Gossa Sorda actua aquesta nit a Sagunt

Al concert, organitzat per l'Ajuntament, hi participa també el grup Tardor
La gossa Sorda
 
 
Tardor
 
Aquest dimarts 21 de juliol, a partir de les 21 hores, Sagunt celebrarà un concert amb la participació de Tardor i la Gossa Sorda. El concert, organitzat per l'Ajuntament de Sagunt i Metrònom, tindrà lloc en la Glorieta. Serà molt important pel fet que per primera vegada en molt de temps que hi haurà un concert de música en valencià a la ciutat de Sagunt, i a més, amb dos grups molt destacats de l'escena valenciana.
 
El concert començarà amb Tardor, que segueix presentant el seu segon disc “Una ciutat invisible”, en un estiu ple de concerts. Cançons com “Sena”, “Triangle”, “Vint-i-set”, “Baix de l’*aigua”, “Ontàrio” o “Energia”, (cançons molt demandades pel públic) sonaran en el concert.
 
A continuació, serà el torn de la *Gossa Sorda els qui estan immersos en la seua última gira, a la qual han denominat “L’última volta”. Tots aquells que vagen tindran l'oportunitat d'escoltar cançons d'ahir i d'avui, des del tema “Aire” de l'últim disc, fins a cançons clàssiques com “Camals Mullats”, “Senyor Pirotècnic”, “Quina Calitja” o” Babaloco”.