La II edició del festival de manga Mangetsu se celebrarà aquest cap de setmana en el Casal Jove del Port de Sagunt

Es tracta d'una iniciativa organitzada per un grup de corresponsals del casal en col·laboració amb la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt
 


La II edició del festival de manga Mangetsu se celebrarà aquest cap de setmana, els dies 5 i 6 de febrer, en el Casal Jove del Port de Sagunt. Aquesta iniciativa, organitzada per un grup de corresponsals del casal en col·laboració amb la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, engloba diferents activitats com: tallers, concursos, projeccions cinematogràfiques, exhibicions esportives, jocs de taula, videojocs, combats de soft combat, gastronomia, etc. Els assistents podran participar de forma gratuïta.
 
El delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, ha destacat: “Este festival entra dins de la línia de la delegació de Joventut de empoderar als i les joves del municipi perquè siguen ells i elles els i les que s'organitzen i decideixen quines polítiques i activitats volen que es facen des de l'Ajuntament”.
 
Cal destacar que, després de l'èxit de l'any passat, s'ha ampliat l'oferta de concursos, incloent una espècie de trivial amb el qual poder demostrar els coneixements d'anime i manga que tindrà lloc el dissabte a la vesprada. A més, a petició de diversos assistents a la I edició, es dedicarà el matí del dissabte a realitzar activitats infantils com: projeccions, inflables, pinta cares, el racó del xicotet il·lustrador i un photocall amb moltes sorpreses.
 
 
A més, s'ha ampliat el nombre d'expositors ja que hi ha més sol·licituds de participació. En aquest sentit, s'intenta fomentar l'assistència d'establiments locals com Saiganthé, Mis 3 dragones i Shiatsu Genzai.
 
Aquesta iniciativa sorgeix de la idea d'un grup de joves corresponsals del Casal Jove que van participar en la I edició del festival Splash i van valorar que seria molt interessant fer alguna cosa similar però, aquesta vegada, de contingut manga, anime i cultura japonesa.