La III Ruta d'Aparadors de Nadal ja té guanyadora

El regidor delegat de Comerç, Sergio Moreno, després de l'extracció del bitllet guanyador, ha cridat per telèfon a l'agraciada a la qual se li lliurarà una “tablet” digital
 
 
La III Ruta d'Aparadors de Nadal ja té guanyadora: Maria José Piedra Molés. El regidor delegat de Comerç, Sergio Moreno, ha procedit avui a l'extracció del bitllet agraciat en presència de la Oficial Major de l'Ajuntament de Sagunt. Després de conèixer el nom de l'agraciada d'una “tablet” digital, Sergio Moreno ha cridat a l'afortunada per a comunicar-li-ho i confirmar l'obsequi. La “tablet” es lliurarà dilluns que ve, 18 de gener, a partir de les 13 hores, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt.

El delegat de Comerç, Sergio Moreno, ha destacat: “Des de la delegació de Comerç cerquem amb aquestes iniciatives incentivar el comerç local. Concretament, volíem que els veïns visitaran els aparadors dels comerços de la ciutat i de pas conegueren els productes i serveis que ofereixen”. 

Aquesta tercera ruta d'aparadors nadalencs ha aconseguit impulsar el concurs de disseny aparadorista i incentivar la visita dels ciutadans als establiments participants. Per a concursar, els establiments adherits van repartir bitllets entre els seus clients, que es van convertir en una particular credencial que havia de ser segellada per, almenys, cinc comerços participants en el concurs d’aparadorisme. Una vegada emplenat, el bitllet era introduït en qualsevol de les urnes que es van distribuir per aquests comerços.