La “III Trobada Folklòrica de Cors i Danses” serà aquest dissabte 3 d'octubre

Participaran els grups “Grup de Danses Valencianes El Port” i “Cors i Danses Castiella de Cabezón de Pisuerga de Valladolid”Amb motiu dels actes del 9 d'octubre, a càrrec del departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, este dissabte tindrà lloc, a les 19,00 hores, la tercera edició de la “Trobada Folklòrica de Cors i Danses”, en la qual participaran el Grup de Danses Valencianes El Port i Cors i Danses Castiella de Cabezón de Pisuerga, de Valladolid

Els anys anteriors van participar en esta trobada el grup “Cor de la Casa Regional de Madrid a Torrevella”, d'Alacant i el grup “Cors i Danses de Lorca”, des de Múrcia. Enguany, el grup val·lisoletà convidat, està format per 55 persones entre el cos de ball, cant, dolçaina i caixa, que interpretaran un ampli repertori de la província de Valladolid i de Castella i Lleó. 
Este grup ha participat en nombrosos festivals per tota Espanya i també en l'àmbit internacional, en països com Itàlia, Bèlgica, França, Portugal, Dinamarca i Alemanya. 

L'entrada serà gratuïta i es celebrarà en el Teatre Begoña del Port de Sagunt, que es troba situat en el carrer Progrés, núm. 37, del Port de Sagunt.
 

III Trobada Folklòrica de Cors i Danses