La iniciativa veïnal “Records de Ciutat de Vella” es presentarà aquest dissabte en la plaça Cronista Chabret

Posteriorment, es realitzarà un passeig guiat per Ciutat Vella de Sagunt a la cerca dels records que han repartit els veïns per les places i carrers del barri
Imagen 1
 
La iniciativa veïnal “Records de Ciutat de Vella” es presentarà aquest dissabte, 3 d'octubre, a les 11 hores, en la plaça Cronista Chabret de Sagunt. Després de la presentació, es realitzarà un passeig guiat per Ciutat Vella de Sagunt a la cerca dels records que han repartit els veïns per les places i carrers del barri. Els records estaran identificats amb uns codis, que poden ser llegits amb qualsevol telèfon mòbil que tinga instal·lada una aplicació de lectura de codis QR, i mostraran directament en el mòbil fotos antigues i històries que els ciutadans han recopilat per a aquest projecte. 
 
Es tracta de l'última activitat d'un procés de reflexió sobre l'espai públic, que s'ha treballat en els últims mesos amb l'Associació de Ciutat Vella, en la qual s'ha donat protagonisme als veïns per a expressar els anhels que tenen sobre el seu propi barri. A més, es pretén consensuar unes línies estratègiques d'actuació en el barri que es traslladaran a l'equip tècnic i polític de l'Ajuntament de Sagunt. 
 
“Records de Ciutat Vella” és una iniciativa co-dissenyada entre els tècnics del Pla Estel (Estratègies socials per al territori i els espais lliures) i la Associació de Veïns de Ciutat Vella. Ha explicat també amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt i amb la participació dels xicotets del col·legi Cronista Chabret de Sagunt, que a través d'activitats dirigides pel col·lectiu Urbanins, han contribuït a la consecució del projecte. 
 
Per a més informació sobre el projecte es pot consultar la següent direcció: www.recordsdeciutatvella .blogspot.com