La inscripció al segon torn d’“Estiu Jove a la Casa Penya” s'amplia fins al dia 8 de juliol

Els interessats a matricular-se en esta iniciativa lúdica i mediambiental podran fer-ho fins demà per a la segona setmana i fins al 13 de juliol per a la tercera, ambdues corresponents a la modalitat BLa delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha ampliat el període d'inscripció al segon torn del programa “Estiu Jove” que té lloc en la Casa Penya, el centre d'educació ambiental de la Marjal de Almardà- Almenara. El termini es tancarà el 8 de juliol per a la setmana compresa entre el 13 i 17 de juliol, i el dia 13 per a la setmana del 20 al 25 del mateix mes.

Com per als terminis anteriors, les activitats estan dirigides a joves d'entre 12 i 17 anys. Agricultura ecològica, tortugues d'aigua, platja, cavalls, flora autòctona, excursions amb bicicleta, manualitats i moltes més sorpreses esperaran als joves que participen en esta primera edició d’Estiu Jove a la Casa Penya. La finalitat és que puguen conèixer el centre d'educació ambiental i el seu entorn, gaudir de la naturalesa i aprendre d'ella. Cal destacar que esta zona humida està considerada com una de les més valuoses del nostre territori.

El preu d'una setmana és de 40 euros, encara que s'aplica una reducció del 20% per al segon membre de la unitat familiar que s'apunte i un 40% en cas de ser família nombrosa.

La matrícula d’Estiu Jove a la Casa Penya inclou monitors, segur, transport intern, una samarreta i una gorra de regal. Les activitats tindran lloc des de les 10 a les 13:30 hores. Els interessats poden inscriure's en la Casa de la Joventut de Sagunt (C/ Albalat, Núm. 1, 96 265 58 80) o al Casal Jove de Port (C/ Vent de Marinada, S/Núm., 96 268 34 39).