La IV edició de la Nit en Vela tindrà lloc el divendres 23 de setembre

Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Associació de Comerciants de Sagunt amb la col·laboració de la delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt

La IV edició de la Nit en Vela tindrà lloc el proper divendres, 23 de setembre, a partir de les 20.30 hores, en la plaça Major i la pujada al Castell de Sagunt. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Associació de Comerciants de Sagunt amb la col·laboració de la delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt.

La desfilada començarà a les 20.30 hores i comptarà amb moda infantil, roba interior, bany, complements, perruqueria i moda per a home i dona. A continuació, en la pujada al Castell, tots els participants d'aquest esdeveniment podran gaudir de grups de música en directe i de l'oferta gastronòmica que ofereixen els restaurants, amb la participació de Mesón Castillo, Mesón Felipe, Le Fou i Taverna de la Serp.

El delegat de Comerç, Sergio Moreno, ha destacat: “Serà una jornada dedicada a la moda i l'oci, on s'oferirà a la ciutadania una desfilada de moda de diversos productes i estils. S'ha aconseguit reunir un total de 10 comerços especialitzats, que mostraran les seues diferents propostes. Us convidem a totes i tots que us uniu i gaudiu amb aquesta iniciativa”. 

Serà la tercera vegada que es desfila en el carrer. La passarel·la estarà en la pròpia plaça Major, amb tot el que el seu entorn ofereix, i es prepararan cadires per a la comoditat del públic assistent. Durant la passada de les diferents tendes hi haurà també un gran espectacle. Cal destacar que la desfilada estarà presentada per una locutora de prestigi.

La presidenta de l'Associació de Comerciants Ciutat de Sagunt, Lola Torrent, ha convidat a tots al fet que s'acosten fins a la plaça Major per a gaudir de el ‘glamour’ i l'atractiu del món de la passarel·la, així com per a comprovar les novetats i els millors productes dels comerços de la ciutat. Per descomptat, sense oblidar l'oferta d'oci que els restaurants de la Pujada al Castell han preparat. La presidenta també ha donat les gràcies a tots els que recolzen el comerç, “perquè una ciutat sense comerç és una ciutat dormitori. Agraïm també la col·laboració de la premsa local i de l'Ajuntament de Sagunt, perquè no hem d'oblidar que el comerç existeix. Aquesta nova edició de la Nit en Vela és un exemple més del dinamisme i de la importància del nostre comerç i restauració tradicional”.