La Jornada d'Emprenedors de Graus Superiors de Formació Professional i Business Angels conclou amb èxit

Es van presentar tres projectes, dos de l'IES Camp de Morvedre i un de l'IES Eduardo Merello amb l'objectiu que projectes acadèmics es convertisquen en projectes de mercat


 

L'Ajuntament de Sagunt, en col·laboració amb la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, va realitzar divendres passat la Jornada d'Emprenedors de Graus Superiors de Formació Professional en la Casa de la Cultura Capellá Pallarés. Durant la jornada, a la qual van assistir l'alcaldessa accidental, Teresa García; el regidor delegat d'Educació, José Manuel Tarazona; i el regidor de Manteniment, Pepe Gil, van presentar tres projectes, dos de l'IES Camp de Morvedre i un de l'IES Eduardo Merello amb l'objectiu que projectes acadèmics es convertisquen en projectes de mercat.

 
El primer dels projectes que es va presentar és una simulació amb tecnologia actual del carregador de mineral de Sierra Menera utilitzant PLC Wifi. D'altra banda, també es va presentar una aplicació de comerços i serveis a nivell local. I finalment, una optimització de sistemes en el núvol. La idea d'aquesta iniciativa és fomentar unes jornades per a emprenedors i el següent pas serà presentar unes conclusions.
 
Aquesta iniciativa forma part del programa d'Economia Sostenible i Sectors Productius que el fórum de reindustrialització del Camp de Morvedre ha aprovat aquest mes de juny, i en el qual també participen el Institut Valenciá de Competitivitat Empresarial (IVACE), i la Fundació Bancaixa Sagunt.


Cal recordar que el procés per a l'elaboració de l'Estratègia de Reindustrialització Del Camp de Morvedre (ERICAM), es planteja com a principal objectiu aconseguir un desenvolupament sostenible, intel·ligent i integrador en la comarca que representarà l'instrument de planificació que permetrà optar a un finançament europeu, nacional i regional en l'àmbit de la industrialització.