La Junta de Govern aprova incrementar l'import de les subvencions a l'Atlético Saguntino, Balonmano Morvedre, Deportivo Acero i Balonmano Puerto Sagunto

Aquestes subvencions es destinaran a sufragar despeses derivades de les competicions federatives, les activitats esportives, la compra de material i roba esportiva, desplaçaments, arbitratges, assegurances, serigrafia
Davinia Bono, portaveu de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Sagunt
 
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat, a proposta de la delegació d'Esports, incrementar els imports de les subvencions nominatives que es concedeixen a quatre clubs esportius de la localitat. 
 
Concretament, segons ha destacat la portaveu de l'Equip de Govern, Davinia Bono, s'ha aprovat incrementar en 11.000 euros cada subvenció que es concedeix als clubs Atlètic Saguntino, Handbol Morvedre i Esportiu Acer, de manera que cada club rep ara un total de 30.000 euros. A més, s'ha acordat augmentar la subvenció concedida al Club Handbol Port Sagunt en 40.000 euros, amb el que el club rep ara un total de 80.000 euros. “L'increment de les subvencions nominatives és una mostra més que des de l'Equip de Govern apostem per l'esport local i que complim les nostres promeses. Açò suposa donar resposta a una demanda dels clubs i dels assoliments obtinguts pels mateixos en les diferents categories”, ha conclòs Bono.

Aquestes subvencions es destinaran a sufragar despeses derivades de les competicions federatives, de les activitats esportives, de la compra de material i roba esportiva, desplaçaments, arbitratges, assegurances, serigrafia, etc.