La Junta de Govern ha aprovat la convocatòria de 2015 dels premis literaris en valencià

A més s'han convocat subvencions per a fomentar l'ús del valencià en empreses i associacions
    
La portaveu de l'Equip de Govern i delegada del Gabinet, Davinia Bono
La Junta de Govern de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat diverses iniciatives del Gabinet de Promoció del Valencià amb la finalitat de fomentar l'ús del valencià en diferents àmbits, tal com ha explicat la portaveu de l'Equip de Govern i delegada del Gabinet, Davinia Bono. 
En primer lloc, s'ha aprovat la convocatòria dels tres premis literaris que integren el “Ciutat de Sagunt”: El XVIII Certamen de Poesia “Jaume Bru i Vidal”; el XVII Certamen de Narrativa “Ciutat de Sagunt”; i el XXII Certamen de Teatre “Pepe Alba” per una quantitat total de 8.000 euros (4.000 euros destinats al certamen de narrativa, 2.000 euros al certamen de poesia i altres 2.000 euros per al certamen de teatre).

Aquesta convocatòria pública de l'Ajuntament de Sagunt es realitza amb l'objectiu de promocionar la creació literària i cultural en valencià.

El règim de concessió de premis serà de concurrència competitiva i a partir de hui publicarem les bases per a participar en aquests certàmens en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt: www.sagunt.es .

També s'ha aprovat la convocatòria de subvencions a empreses i associacions per a la promoció del valencià en l'exercici actual de 2015.

Bono ha explicat que: “L'Ajuntament de Sagunt està realitzant en els últims anys unes convocatòries anuals destinades al foment de l'ús del valencià en empreses i associacions de la ciutat. La quantia que es destina és de 2.000 euros per a associacions i 1.500 per a empreses de la ciutat”.

El termini per a presentar sol·licituds per a ambdues és des de demà fins al 17 de juliol de 2015, i des de hui es fa pública la convocatòria en la pàgina web municipal i en els taulers d'anuncis municipals.