La Junta de Govern Local adjudica la redacció de projectes i direcció de diverses obres per valor de 33.000 euros

Amb aquestes concessions comencen a realitzar-se les adjudicacions per al total de 15 projectes que finança la Diputació de València amb 2’3 milions d'euros

 

Fotografia del Temple de Diana de Sagunt. 
 
La Junta de Govern Local ha adjudicat les tasques de redacció de projectes i direcció d'obra de cinc treballs per valor de 33.000 euros (IVA inclòs) d'un total de 15 que es financien amb un pressupost de 2’3 milions d'euros provinents de la Diputació de València.

En primer lloc, es destinen 5.385 euros a la redacció i direcció d'obra del projecte d'adequació de voreres del barri Baladre.

En segon lloc, per a la redacció i direcció d'obra del projecte d'urbanització i millores a l'entorn de les restes del Temple de Diana, es destinen 2.800 euros.

En tercer lloc, pel que fa al projecte per a la posada en valor de la Necròpoli Medieval Jueva, es destinen 4.900 euros per a la redacció del projecte i direcció de l'obra i 3.891 euros per a la direcció arqueològica.

En quart lloc, es destinen 11.000 euros per a la redacció del projecte i direcció d'obres d'adequació, neteja i posada en valor del parc de Sant Cristóbal.

I en cinquè i últim lloc, per a la redacció de projecte i direcció d'execució per a la instal·lació d'un ascensor en la Casa Municipal de Cultura, en el carrer Progrés, 7 i 9, es destinen 4.822 euros.

Una vegada realitzats els projectes s'adjudicaran les obres per a la seua posterior execució.