La Junta de Govern Local aprova la concessió de subvencions per al programa Esport en Edat Escolar

També s'ha acordat obrir el termini d'inscripció en els mòduls de la llista d'espera, que és del 10 al 19 d'octubre
Imagen 1
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat la concessió de subvencions per als mòduls de grup del programa Esport en Edat Escolar 2016-2017 i l'obertura de la llista d'espera dels mòduls 170 a 274. El termini de presentació de noves inscripcions en aquests mòduls de la llista d'espera comença dilluns que ve 10 d'octubre i finalitza el 19 d'octubre.

Concretament, l'Equip de Govern ha activat 81 mòduls de grup de diferents modalitats esportives i s'han obert 105 mòduls en llista d'espera perquè els interessats puguen inscriure's. D'altra banda, hi ha un total de 88 mòduls que no s'han activat per no    haver-se complit la ràtio de xiquets i xiquetes inscrits. Cal destacar que tota la informació detallada sobre el programa Esport en Edat Escolar estarà disponible en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt en els pròxims dies per a aquells que desitgen consultar-la i veure les noves opcions esportives en les quals es poden apuntar.

Entre les categories a escollir es troben: Pre-Benjamí, per als nascuts de 2009 a 2010, que podran realitzar multiactivitat i esports individuals; Benjamí, per als nascuts de 2007 a 2008, que tenen la possibilitat d'inscriure's en multiesports, esports individuals i esports d'equip; Aleví, per als nascuts entre 2005 i 2006; Infantil, per als nascuts entre 2003 i 2004; i Cadets, per als nascuts entre 2001 i 2002. Aquests tres últims podran matricular-se en esports individuals i d'equip.

La quantia destinada a aquest programa municipal per a aquest curs és de 267.000 euros. Durant el curs anterior, un total de 1.915 xiquets i xiquetes van gaudir dels seus esports favorits.

El regidor delegat d'Esports, Guillermo Sampedro, ha explicat que: “una vegada analitzada tota la informació referent al procés d'inscripció que es va realitzar al setembre i l'informe emès per la comissió, en la Junta de Govern hem activat els mòduls que comptaven amb el suficient nombre d'inscrits i hem obert la llista d'espera dels nous mòduls perquè els alumnes s'inscriguen en els esports de la seua preferència. Amb tota seguretat es podran activar tots els que complisquen amb el requisit de tenir 8 inscrits i les seues activitats podran iniciar-se amb normalitat en les dates previstes. En aquest sentit, volem llançar un missatge tranquil·litzador als pares i mares, i als clubs perquè a partir d'ara hi ha moltes més opcions esportives disponibles.