La Junta de Govern Local aprova la convocatòria per a la concessió de premis del concurs “Cartell anunciador de falles 2017”

El premi del concurs serà de 600 euros, a més la junta també ha aprovat les subvencions nominatives de 6 falles del municipi
Imagen 1
 
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat aquest matí la convocatòria per a la concessió de premis del concurs “Cartell anunciador de falles 2017”. El premi del concurs serà de 600 euros. A més la junta també ha aprovat les subvencions nominatives de 6 falles del municipi.

Les bases per a participar en el concurs es troben en la pàgina web del consistori, però entre elles destaquen que qualsevol tècnica és vàlida per a la realització del cartell, condicionada tan sol al fet que permeta la reproducció de la impremta de manera correcta. El format ha de ser vertical amb unes dimensions de 50x70 centímetres. El text que ha de figurar obligatòriament en el cartell és “Falles de Sagunt 2017. Festa d’Interès Turístic Nacional”, a més, el cartell ha d'incloure els escuts de l'Ajuntament de Sagunt i Federació Junta Fallera de Sagunt. D'altra banda, l'obra s'ha de presentar sobre un bastidor o suport rígid i ha d'estar ben embolicada per a evitar desperfectes. 

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà 20 dies després de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP de València. 

D'altra banda, la Junta de Govern local també ha aprovat la concessió de subvencions nominatives per una quantitat total de 3.060 euros per a 6 falles del municipi. Concretament, l'A.C Falla Avinguda, l'A.C Falla Santa Anna, l'A.C Falla Luis Cendoya, l'Associació Falla El Tabalet, l'A.C Falla Plaza Rodrigo i Adjacents, i l'A.C Falla El Mocador, rebran una quantitat de 510 euros cadascuna com a col·laboració del consistori amb les activitats i espectacles organitzats amb motiu de les Falles durant l'exercici 2016, dirigides al públic en general i sense contraprestació.