La Junta de Govern Local aprova obrir la convocatòria de concessió de subvencions per al foment de l'Agermanament

Les ajudes compten amb un pressupost total de 7.000 euros i estan destinades a entitats i associacions municipals en les ciutats germanades amb Sagunt
Imagen 1

La Junta de Govern Local ha aprovat obrir convocatòria per a la concessió de subvencions en matèria del Foment de l'Agermanament per a l'exercici del 2015. Les entitats i associacions municipals de la ciutat ja poden sol·licitar les subvencions que convoca l'Ajuntament de Sagunt amb un pressupost total de 7.000 euros. 


La portaveu de l'Equip de Govern, Davinia Bono, ha animat “a totes les associacions interessades en l'agermanament perquè presenten els seus projectes ja que través d'aquestes subvencions estem ajudant al fet que es realitzen activitats i projectes que tenen molt acolliment, com el cas dels intercanvis escolars o els tallers lúdics i formatius, però també estem fomentat el coneixement de la cultura, costums i tradicions de les ciutats que estan germanades amb nosaltres, Cecina i Millau”. 

La concessió de les subvencions es farà en règim de concurrència competitiva. Concretament, el termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 16 de maig d'enguany 2015 i la sol·licitud està disponible en la pàgina web www.sagunt.es.