La lluitadora Marta Ojeda participa en el Campionat del Món cadet de Lluites Olímpiques

La col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt amb el Club de Lluita Camp de Morvedre ha permés que el seu entrenador, Pedro Ojeda, acompanye a la lluitadora a la cita mundial a Grecia


La lluitadora del Club de Lluita Camp de Morvedre i actual campiona d'Espanya cadet i junior, Marta Ojeda Navarro, ha partit hui cap Atenes (Grècia) per participar en el Campionat del Món cadet de Lluites Olímpiques, que es disputarà des de hui fins al pròxim dia 10 de setembre a la capital grega.

Segons ha declarat el Club de Lluita Camp de Morvedre, esta convocatòria és la conseqüència del bon treball de Marta Ojeda en el Campionat d'Europa de Lluites Olímpiques, que es va disputar en el mes de juliol a Sarajevo (Bòsnia Hercegovina), i on la lluitadora va obtindre la setena posició.

Una de les novetats és que la lluitadora s'enfrontarà, per primera vegada, a una participació mundial. Des del club asseguren que, a pesar que la jove no ha pogut gaudir de les vacances, ja que ha allargat la seua temporada per preparar la cita mundial, segur que és una decisió de la que no haurà d’arrepentir-se, doncs suposa tot un assoliment poder arribar fins al campionat que es disputa estos dies. Marta Ojeda competirà en 65 Kg dimecres que ve.

Una altra novetat important a destacar per part del Club de Lluita és que, gràcies al suport de la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt, la lluitadora estarà acompanyada pel seu pare i entrenador del club, Pedro Ojeda. “És comú en els esports de combat que els entrenadors de cada lluitador ho acompanyen a les competicions internacionals, servint de suport a l'entrenador nacional, a causa que precisament són ells els que millor coneixen les característiques i forma de competir dels esportistes, els seus punts forts, els febles, els donen confiança, els afermen psicològicament, etc., ja que al cap i a la fi són els que els preparen i entrenen”, expliquen des del club.