La Nit de Sant Joan se celebrarà un any més en la Platja de Port de Sagunt

Els actes programats pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt començaran a partir de les 20 hores amb un teatre infantil, gran novetat d'enguany, i conclouran amb un castell de focs artificials
Imagen 1
 
La platja de Port de Sagunt tornarà a albergar la celebració de la Nit de Sant Joan, festivitat que dóna la benvinguda a l'estiu i que omple aquesta part de la ciutat de fogueres, veïns i turistes que acudeixen a la costa per a banyar-se els peus tal com mana el ritual. Els actes programats pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt començaran a partir de les 20 hores, amb un espectacle infantil que és la gran novetat d'enguany, i conclouran a les 00.00 hores amb un castell de focs artificials.
 
El regidor delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, ha explicat que “enguany les activitats de Sant Joan van a ser molt completes amb el teatre infantil, la batucada i un correfoc molt intens. Hem volgut fer una programació completa en aquesta nit màgica i tan mediterrània perquè els ciutadans i turistes comencen l'estiu amb bon peu”. José Manuel Tarazona ha demanat a tots els ciutadans que “s'acosten a la platja de Port de Sagunt a gaudir de les activitats sempre amb prudència”.
 
Les activitats per a celebrar el solstici d'estiu, donaran inici amb un espectacle infantil que tindrà lloc en la plaça de la Concòrdia, a partir de les 20 hores. Concretament, els més xicotets gaudiran de l'obra de titelles “Piratas a toda costa” de la companyia Inestable.
 
A partir de les 22 hores la música envairà el passeig marítim amb la batucada de Green Gos. Més tard sobre les 23 hores, la diabòlica del Camp de Morvedre realitzarà un correfoc en la plaça de la Concòrdia i el passeig marítim. Tot seguit, a partir de les 24 hores es dispararà un castell de focs artificials que acompanyarà als assistents en el moment de complir amb el ritual de banyar-se els peus.