"La noche americana" es projectarà aquest diumenge en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt

El film s'emmarca dins del cicle “El cinema abstret” dels ja tradicionals “Diumenges de Cinema” que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1
La pel·lícula francesa “La noche americana” es projectarà aquest diumenge, 25 de gener, a les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. El film s'emmarca dins del cicle “El cinema abstret” dels ja tradicionals “Diumenges de Cinema” que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. 
 
La delegada de Cultura, Maribel Sáez, ha destacat que “aquest diumenge els afeccionats a la gran pantalla podran veure una pel·lícula mítica com és "La noche americana". Es tracta d'una oportunitat excel·lent per a aquells que no coneguen el film però també per a aquells que desitgen reviure aquesta gran projecció”. 
 
La producció, el director de la qual és François Truffaut, data de 1973. El repartiment compta amb coneguts actors i actrius com: Jacqueline Bisset, Valentina Cortese, Jean Pierre Leaud, Alexandra Stewart i Jean-Pierre Aumont. L'argument tracta sobre el rodatge d'una pel·lícula que ensopega amb una sèrie de dificultats que afecten tant als membres de l'equip com al propi film. "La noche americana" és un vertader clàssic aclamat per la crítica. 
 
Cal destacar que l'entrada és gratuïta i l'aforament és limitat. La pel·lícula està recomanada per a majors de 18 anys.