La pianista i compositora Clara Peya presentarà el seu nou disc el dissabte en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt

Aquesta actuació s'emmarca dins de la programació cultural d'hivern que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1
La pianista i compositora Clara Peya presentarà el seu nou treball discogràfic Mímulus aquest dissabte, 16 de gener, a les 19.30 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. Aquesta actuació s'emmarca dins de la programació cultural d'hivern que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. 
 
En aquest nou disc de 2015 és una compilació de cançons que té nom de flor i que Peya presenta amb la col·laboració, entre d’altres, dels cantants Judit Neddermann i Ferran Savall. Es tracta d'una declaració de principis fets cançó, un cant per a lliurar-nos de les pors quotidianes i transitar per la vida amb més confiança. Aquest projecte ha sigut presentat en el Festival Grec de Barcelona, en l’Auditori de l'Hospitalet de Llobregat i en l’Auditori de Sant Cugat del Vallès. Ara els afeccionats a la música podran gaudir de concert ple d'atractiu i de qualitat per un preu de sis euros.
 
Clara Peya, que presenta la seua música per primera vegada a la Comunitat Valenciana, s'ha lliurat a la música en cos i ànima i destaca no solament com a pianista sinó també com a creadora amb una extrema sensibilitat capaç de compondre temes travessats pels ritmes i estils més diversos, però sempre plens d'emoció.
 
El programa és el següent:
 
-Les Amants mil.lenàries
-30 llàgrimes de febrer
-Paisatge
-Sóc transparent
-Mitjons desaparellats
-Vèrtig
-L'estadista
-Ballarina
-Dona arbre
-Boira als ulls
-Amor sagaç
-L'edat de gel
-Si et miressis amb els meus ulls
-La vida és una festa
-Meddley La norma que comfirma l'exepció + Tot aquest soroll
 
BIS: M’és igual si avui plou i outro un instant