La plaça de la Concòrdia del Port de Sagunt s'obrirà demà al públic

El delegat de Manteniment de l'Ajuntament de Sagunt, Pepe Gil, ha explicat que hui comencen les obres per a tapar els forats que havien quedat després de llevar les sabates que aguantaven els pilars i porxades existents
Imagen 1
La plaça de la Concòrdia del Port de Sagunt s'obrirà demà al públic després que hui comencen les obres per a tapar els forats que havien quedat després de llevar les sabates que aguantaven els pilars i porxades existents. 
 
Segons ha explicat el delegat de Manteniment, Pepe Gil, “l'ordre es va donar a principis de desembre, però s'ha retardat a causa de les festes i altres obres que necessàriament calia escometre de manera urgent, com la reparació de la canalització de clavegueram del col·legi Cronista Chabret, que era un problema important. A més, la necessitat de complir els terminis del Pla d'Ocupació per a poder acabar les obres d'una forma millor, ha suposat que s'ha anat postergant l'obertura de la plaça de la Concòrdia. Hui mateix van a començar les obres per a tapar els forats que han quedat i quan estiga sec el formigó s'obrirà al públic. S'han consignat 200.000 euros en el pressupost d'enguany per a poder escometre les obres allí i també s'obrirà un termini en el qual la gent podrà participar aportant suggeriments. Després, es convocarà un concurs d'idees a arquitectes, tècnics o enginyers. Va a ser un disseny consensuat entre els veïns i l'Ajuntament. Una de les idees és posar un escenari per a realitzar representacions, zones d'ombra i espais per a asseure's. Esperem que quan s'aporten les idees i es faça el projecte comencen les obres perquè estiga disponible abans que comence l'estiu”.