La platja de Port de Sagunt acollirà “Lluna Plena” un esdeveniment amb el qual es podran realitzar activitats esportives a la llum de la lluna

Les activitats s'emmarquen dins de la programació de “Estiu a la mar” que han engegat conjuntament les delegacions de Cultura, Esports i Platges per a promoure activitats esportives i culturals en el mar
 La delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt programa “Lluna plena” tres activitats que s'iniciaran dimarts que ve, 19 de juliol, a partir de les 20 hores, en l'Espigó Nord de la platja de Port de Sagunt. Concretament els interessats podran triar una de les següents activitats: marxa nòrdica, marxa activa, o travessia nadant. Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la programació de “Estiu a la mar” que han engegat conjuntament les delegacions de Cultura, Esports i Platges amb l'objectiu de promoure accions esportives i culturals dirigides a tota la població i localitzades en el mar.
 
L'esdeveniment és gratuït i no és necessari inscriure's, de manera que els ciutadans que desitgen passar una vetlada única d'esport a la llum de la lluna solament hauran de triar una de les tres activitats que es realitzaran alhora. La primera d'elles és la marxa nòrdica, que consisteix a caminar durant aproximadament 50 minuts pel Delta del Palancia, amb bastons específics per a aquesta activitat. Aquesta marxa és una iniciativa que s'està fomentant des de l'Àrea d'activitat Física i Salut. D'altra banda, els afeccionats a la natació podran gaudir d'una travessia nadant que consisteix a nadar des de l'espigó nord a l'espigó sud. És a dir recórrer aproximadament 2.000 metres custodiats per socorristes de les nostres platges i acompanyats per nadadors experts. Finalment, durant la nit del dimarts, també es podrà realitzar una marxa activa que consisteix a córrer de manera suau durant 50 minuts, tenint en compte els diferents nivells dels participants, amb monitors qualificats que tutoritzaran l'estil i el ritme.

En finalitzar les activitats hi haurà un sopar en la platja a la llum de la lluna al costat de l'espigó. Els interessats hauran de portar-se entrepà, beguda, tovallola i altres complements que necessiten.