La Policia Local presenta les estadístiques de serveis de platja realitzats en el mes de juny

Destaca el baix número de robatoris i furts i l'alta col·laboració amb ciutadans tant a la platja del Port de Sagunt com a la d’Almardà
 


La Policia Local de Sagunt ha presentat les seues estadístiques de serveis realitzats a les platges del Port de Sagunt i Almardà durant este mes de juny. S'han realitzat un total de 1183 serveis, dels quals 670 a la platja d’Almardà i 513 a la del Port de Sagunt. Estos inclouen serveis relacionats amb la seguretat dels banyistes, vigilància del trànsit, vigilància general, seguretat ciutadana, compliment d'ordenances municipals i altres.

 

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha declarat que el servei de platges de la Policia Local “és fonamental per mantenir un bon nivell de qualitat i d'atenció a tots els usuaris que els permeta estar amb tota tranquil·litat en les nostres platges, que amb la seguretat del servei de socorrisme són dos factors importants”.

 

Així mateix, Fernández ha felicitat la Policia Local de platges “pel seu treball en atenció, davant qualsevol dubte que puguen tindre els ciutadans i en qualsevol circumstància que puga presentar-se, especialment per a la gent de fora, que poden trobar-se fora del seu entorn habitual. Estes dades mostren que anem en la bona direcció perquè la gent estiga a gust en la nostra ciutat, que d’això es tracta, la projecció com una ciutat agradable i amable”.

 
 

Entre les dades aportades destaca el baix número de robatoris i furts, amb tan sols un registrat a la platja d’Almardà i cap a la del Port de Sagunt. A més, les col·laboracions amb ciutadans ascendeixen a 66, 40 a Almardà i 26 al Port de Sagunt. Sumant les dues platges, s'han realitzat 122 identificacions, 30 auxilis a persones i 10 atencions a persones extraviades.

 

En l'apartat de seguretat dels banyistes també destaquen les 55 identificacions de control en les zones de pesca amb canya, de les quals 29 s'han realitzat a Almardà i 26 al Port de Sagunt. Pel que fa a la pràctica de windsurf, kitesurf i vol de milotxes, s'han realitzat 34 serveis, 16 a Almardà i 18 al Port de Sagunt. En l’apartat de pràctica de jocs a la platja, s'han fet també 34 serveis, 16 a Almardà i altres 16 al Port de Sagunt.

 

S'han realitzat 55 patrulles a peu per platges, 22 a Almardà i 33 al Port de Sagunt, i 27 intervencions a la platja nudista d’Almardà. Entre les dades també destaca el control d'animals, amb 37 serveis realitzats, 19 d'ells a Almardà i 18 al Port de Sagunt. A més, s'han realitzat 35 controls de venda ambulant, 17 a Almardà i 18 al Port de Sagunt.

 

La Policia Local de platges també ha donat a conéixer les estadístiques de la seua pàgina de Facebook. Durant el mes de juny, les seues publicacions han tingut un abast de 24.779 persones. La pàgina té 1.207 seguidors; el 69% de les persones a les quals els agrada la pàgina són dones, i la majoria dels seguidors i seguidores tenen entre 35 i 44 anys.