La Policia Local s'adherix al SICTED

A més ha rebut l'escut de Policia Turística en reconeixement a la labor realitzada al llarg de la temporada estival
Imagen 1Imagen 2

La Policia Local de Sagunt s'adherirà pròximament al SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació) tal com ha anunciat hui la regidora de Turisme, Natalia Antonino.

La regidora ha reconegut la necessària adhesió del cos de policia a este programa que es veurà prompte reflectida en la signatura que regularitzarà l'adhesió i que permetrà formar a la Policia de Platges que és, segons l’edil, “la secció més pròxima al producte turístic” i posteriorment a la resta de la plantilla. Antonino ha aprofitat l'ocasió per a donar les gràcies als agents per la predisposició a l'hora de formar part del programa SICTED i felicitar-los “pel treball d'assessorament, protecció i servei que presteu a la ciutadania i especialment als turistes, ja que d'ací la importància de comptar amb la vostra col·laboració perquè entre tots siguem els millors amfitrions de la ciutat i situem Sagunt en una destinació de qualitat”.

A més, l'equip que forma la secció de Platges ha rebut l'escut de Policia Turística en reconeixement a la labor realitzada al llarg de la temporada estival. D’esta manera es dóna visibilitat a la seua labor en la protecció i assessorament als turistes que rep la nostra ciutat. Este escut formarà part del seu uniforme, fent més pròxima la figura de la Policia de Platges al turista, de manera que se senta més segur i atés durant la seua estada en el nostre municipi.

L'intendent principal de la Policia Local de Sagunt, Juan Ramón Arnal, ha declarat que este reconeixement i la posterior adhesió al SICTED és molt important per a Sagunt ja que suposa “una porta més oberta a la gestió que fa la Policia Local en les platges per a la millora del servei i la bona imatge del municipi”. A més ha reconegut la labor d'informació que duen a terme els agents de policia i que els acosta encara més a la ciutadania.​


El projecte SICTED, promogut per Turespaña en col·laboració amb la Conselleria de Turisme i gestionat per la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt des de 2014, està format per 70 empreses i serveis de Sagunt dels quals 42 compten amb el distintiu de qualitat. Pròximament, se signarà l'adhesió al SICTED de la Policia Local, podent d'esta manera rebre formació, dirigida en un primer moment al sector de la Policia de Platges i que s'estendrà a tota la Policia Local de Sagunt al llarg del procés per a l'obtenció del distintiu SICTED. Este distintiu reforça les bases sobre les quals ha d'assentar-se un turisme de qualitat, un turisme sostenible, del que ha de formar part tant la iniciativa pública com a privada.

SICTED, és la plataforma que arreplega idees, propostes i inquietuds, que es debaten de manera constructiva perquè Sagunt es posicione com una destinació turística de primer ordre. Sempre en una línia de desenvolupament sostenible, per al benefici de residents i turistes. D'ací la importància de comptar amb la col·laboració i implicació de la Policia Local en este projecte, ja que la seua labor és de gran valor per a visitants i ciutadania.