La presentació del llibre “Diario de una sombra” de María García-Lliberós serà aquest dijous en el Centre Cultural Mario Monreal

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1
 
La presentació del llibre “Diario de una sombra” de María García-Lliberós, emmarcada dins del cicle literari Parlem de Llibres, tindrà lloc aquest dijous, 5 de maig, a les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. De la presentació s'encarregarà el periodista i escriptor Fernando Delgado. 
 
María García-Lliberós (1950) és llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de València i en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid. Ha sigut directora general de mitjans de comunicació social de la Generalitat Valenciana, directora del Centre Regional de TVE a València, i delegada de RTVE a la Comunitat Valenciana. Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació escrits i també ha sigut crítica literària. A més, ha sigut guardonada amb els premis de la Crítica Valenciana (1999) per “Equívocos” i amb Ateneo de Sevilla (2002) per “Como ángeles en un burdel”, entre d’altres.