La quarta edició de la mostra “puntoDOC” tanca amb més d’un miler d’assistents

La mostra ha tractat temes vinculats a drets civils, denúncia social, grans mestres de la música, aventura i naturalesa

 

La quarta edició de la mostra puntoDOC de documentals ha finalitzat amb gran èxit, després de tres setmanes de repàs als millors treballs de la passada temporada, a més de diverses activitats per a tota la família. 

Drets humans, denúncia social, grans mestres de la música, aventura i naturalesa han sigut els eixos sobre els quals ha girat enguany la mostra. La xifra d'assistents ha superat el miler, repartits entre les projeccions escolars, en l’Auditori Joaquín Rodrigo, el Casal Jove i la Casa de Cultura del Port de Sagunt, al llarg dels tres caps de setmana consecutius, des del 27 d'abril. 

El delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, ha expressat que “hem tingut una oportunitat magnífica per a veure un tipus de cinema, el documental, que no se sol veure en la televisió ni en les sales de cinema, a més de portar els millors documentals de l'any passat. El balanç és positiu i esta cita cada any va guanyant importància en el circuit. A destacar el concurs de curts, en el qual ha participat gent de l'Escola Municipal de Cinema, que cada vegada va agafant major protagonisme”. 

Diumenge passat, 14 de maig, es van lliurar també els premis del concurs LÍMIT 24 HORES.DOC, en col·laboració amb Pezenelagua, en el qual participaven joves creadors amb els seus curtmetratges documentals realitzats contrarrellotge. A la projecció dels participants i el lliurament de premis van assistir més de cent espectadors.