La regidora de Cultura Popular es reuneix amb els representants de les festes de Setmana Santa i Federació Junta Fallera

El motiu de la reunió és evitar que els actes d'ambdues festivitats declarades d'Interès Turístic Nacional coincidisquen
La regidora delegada de Cultura Popular, Remei Torrent, s'ha reunit amb els representants de la Setmana Santa Saguntina i la Federació Junta Fallera de Sagunt amb la finalitat d'organitzar ambdues festivitats sense que hagen coincidències en els actes que organitzen aquestes festes declarades d'Interès Turístic Nacional. 

La regidora delegada de Cultura Popular, Remei Torrent, ha explicat que “durant la reunió va haver-hi cordialitat i predisposició per part dels representants de la Setmana Santa i les Falles. Tots dos col·lectius es van convidar mútuament als actes que organitzen cadascun i es van posar d'acord de seguida ja que eren conscients que era necessari pel bé de la ciutat”.

Concretament, el divendres 18 de març, coincidia l'ofrena de Falles a Sagunt i la processó fins a l'ermita de la Sang en la qual es realitza la imposició de medalles i el lliurament d'estatuts als nous confrares amb motiu del Divendres de Dolors. Per açò, per a evitar la coincidència, tant Vicente Sarió, Clavari 2016 de la majoralía de la Puríssima Sang del nostre Senyor Jesucrist; com Enrique Docón, president de Federació Junta Fallera de Sagunt, han afirmat que van acordar sense cap tipus de problemes avançar mitja hora l'acte de la Setmana Santa Saguntina i retardar 20 minuts l'ofrena fallera. De manera que processó començarà a partir de les 19 hores, i l'ofrena a partir de les 19.30 hores.

D'altra banda, el dissabte 19 març, la Setmana Santa Saguntina tenia programat realitzar l'escenificació de la XII Representació de la Passió en Viu, però, en la plaça major, encara estarà plantada la falla de la Vila, per tant, la representació passarà a realitzar-se el diumenge de Ramos, 20 de març, a partir de les 20.00 hores.