La regidora delegada d'Esports felicita al club Sincronizada Morvedre per aconseguir una medalla d'or i una altra de plata en el Campionat Autonòmic

El club de Sincronizada Morvedre va ser premiat amb una medalla d'or en “Combo” i una de plata en la modalitat de “Solo técnico”
Imagen 1Imagen 2
 
La regidora delegada d'Esports, Remei Torrent, felicita al club Sincronizada Morvedre després d'aconseguir, el cap de setmana passat, una medalla d'or en la modalitat de “Combo”, i una de plata en la de “Solo Técnico” en l'III Campionat Autonòmic Absolut de Rutines de la Comunitat Valenciana que es va celebrar en la piscina olímpica Gaetà Huguet de Castelló.
 
La regidora d'Esports, està orgullosa de les xiques de Sincronizada Morvedre ja que “és el primer any que participen en una competició i les xiques han eixit molt contentes perquè s'han portat dues medalles”.
 
Les nadadores de morvedre, van pujar a la part més alta del calaix després d'aconseguir la medalla d'or en la modalitat de “Combo” amb una espectacular coreografia ambientada en l'espai. Concretament, les sirenes que es van fer amb la medalla d'or són: Cristina Tormo, Bea Pérez, Ana de la Torre, Lorena Periñán, Susana Pedraz, Marta Boza, Paula Almenar, Genma Porta, i Paula Miñano. D'altra banda, en la modalitat de “Solo técnico”, Bea Pérez va tornar a pujar-se al podi després d'aconseguir la medalla de plata.
 
Els pròxims reptes del club Sincronitzada Morvedre són els campionats autonòmics de rutines per categories i els campionats d'Espanya que es realitzaran a l'estiu.