La regidoria de Joventut programa cinema, música, contacontes i exposicions per a aquesta fi de setmana

Els interessats ja poden consultar l'oferta de tallers lúdics i formatius que ha preparat el departament municipal
Imagen 1
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha programat per a aquest cap de setmana diverses activitats com el tradicional cineclub dels divendres, música en directe, exposicions, teatre i contacontes per a xiquets i joves.
 
La delegada de Joventut, Davinia Bono, ha convidat “a tots els joves del municipi a participar en les activitats que programem des del departament municipal. Amb el cineclub proposem una alternativa de cultura i d'oci i els concerts serveixen per a la promoció de joves grups valencians". A més ha afegit que “ aquest cap de setmana els més xicotets també podran gaudir d'un contacontes”
 
En el Cinema Club del Casal, els joves podran gaudir, el divendres 20 de febrer a partir de les 19 hores, de la pel·lícula “Scott Pilgrim contra el món”. El film explica la història d'un jove, Scott Pilgrim (Michael Cera) que coneix a la dona dels seus somnis, Ramona V. Flowers ( Mary Elizabeth Winstead). Però per a conquistar el seu cor, haurà de lluitar i vèncer als seus set malvades exparelles, missió molt complicada perquè tenen poders especials.
 
Durant tot el cap de setmana es poden seguir dues exposicions en el Casal Jove: “En vapor”, el protagonista , Nick, és un xic cansat d'un món on tot és so i “Enxampada per tu”, un conjunt de vinyetes que aborden la problemàtica de la violència de gènere.
 
El dissabte 21 de febrer a partir de les 11.30 hores, “Teatre de la llum” presenta en el Casal Jove “L'armari de mamà”, un conte de teatre d'ombres. A partir de les 17 hores torna al Casal Jove Cornalina Garfusa amb els seus meravellosos contacontes, una activitat destinada a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys. Finalment, a partir de les 19 hores torna la música en directe al Casal amb dos interessants grups indie valencians “SeaLevel” i “Dusty Shoes”.