La regidoria de Joventut programa cinema, música, exposicions, tallers i activitats en el Casal Jove

Els interessats ja poden consultar l'oferta de tallers lúdics i formatius que ha preparat el departament municipal
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha programat per a aquest cap de setmana diverses activitats destinades als joves i xiquets de la ciutat. Entre les activitats destaquen: el cinema matinal, amb la projecció de la pel·lícula “Spirit, el corcel indomable”; Cinema Club del Casal, amb el film “Mamma mia”; tallers lúdics i formatius, que els interessats poden consultar en la web de Sagunt Jove; i les activitats lúdiques que cada dissabte ofereix “Lluna Esplai”

La regidora delegada de Joventut, Davinia Bono, ha convidat “a gaudir de les activitats que hem preparat des de la delegació. Es tracta d'iniciatives lúdiques, culturals i formatives que permeten als joves i xiquets de la ciutat gaudir d'un oci alternatiu i adaptat a tots els gustos”.

En el Cinema Club del Casal, els joves podran gaudir, el divendres 27 de febrer a partir de les 19 hores, de la pel·lícula “Mamma Mia”. El film és la versió cinematogràfica del popular musical ABBA i explica la història d'una jove (Amanda Seyfried) que ha crescut en una xicoteta illa grega, ha sigut educada per una mare rebel i poc convencional (Streep), que sempre s'ha negat a revelar-li la identitat del seu pare. Quan, per fi, sembla que la jove és a punt de saber-ho, apareixen tres possibles candidats (Brosnan, Firth i Skarsgard). 

Durant tot el cap de setmana es poden visitar dues exposicions en el Casal Jove: “En vapor” de Max, el protagonista del qual, Nick, és un xic cansat d'un món on tot és so i “Pillada por ti” de Cristina Duran i Miguel Ángel Giner, un conjunt de vinyetes que aborden la problemàtica de la violència de gènere.

El dissabte 21 de febrer a partir de les 11.30 hores els més xicotets podran gaudir del Matinal Cinema Infantil, on es projectarà la pel·lícula “Spirit, el corcel indomable”. El film segueix les aventures d'un corcel mustang salvatge i ingovernable que recorre la indòmita frontera nord-americana. Quan troba a un home per primera vegada, un jove de la tribu dels Lakota anomenat Little Creek, Spirit es nega a deixar-se domar per ell però sí es fa amic seu. El valent corcel també troba l'amor amb una bella egua anomenada Rain. Spirit es convertirà en un dels grans herois anònims del Vell Oest. 

El dissabte a la vesprada a partir de les 17 hores s'obri una vegada més “Lluna *Esplai”, un espai on els joves d'instituts d'ensenyament secundari poden jugar a diferents jocs de taula, videojocs i futbolí de forma gratuïta i fins a les 21 hores. D'altra banda, a partir de les 19.30 hores, torna la música en directe al Casal Jove amb l'actuació del grup “Gaspar i tal” que presentaran en directe el seu “discBandolero” de ciutat”. A més també estaran els “Greengos Batukada” com convidats.

Finalment, durant tot el cap de setmana hi ha preparats diferents tallers lúdics i formatius com: “Apren angles jugant amb Skipo”, “Pequecontes digitals”, “Mami, jo vull cuinar”, i “Expresse amb el meu cos” , entre uns altres. Els interessats ja poden consultar els horaris i inscriure's en els quals més els interesse entrant en la web www.saguntjove.és
 ​