La regidoria de Medi Ambient es coordina amb la Conselleria per tramitar la llicència ambiental de la fàbrica de Crown

La regidora de l'àrea, Teresa García, s'ha reunit amb la conselleria de Medi Ambient per agilitzar la tramitació de l'autorització ambiental integrada per a l'empresa Crown a Parc Sagunt
 
 La regidora de Medi Ambient, Teresa García, ha mantingut una reunió amb la conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural per facilitar la tramitació de l'autorització ambiental integrada per a l'empresa Crown, que va a implantar-se a Parc Sagunt. L'objectiu és coordinar tota la tramitació administrativa que correspon a les empreses que volen instal·lar-se en este parc empresarial.

 

La Generalitat és l'encarregada d'atorgar esta llicència, necessària per a l'activitat de l'empresa Crown. Teresa García ha explicat que Crown “fabrica envasos metàl·lics, i pels dissolvents que utilitza per cobrir les llandes està sotmesa al règim d'autorització ambiental integrada, llicència que no correspon a l'Ajuntament atorgar. Per açò, de la mateixa manera que s'ha treballat des del departament d'Urbanisme i Activitats de forma coordinada dins de l'Ajuntament, ara ampliem esta coordinació també a la part corresponent a la Conselleria”.

 

La regidora ha declarat que l'Ajuntament busca acompanyar a les inversions que es localitzen a Sagunt perquè tinguen una tramitació administrativa “el més curta possible” i ajustada a allò que demanen i se'ls requereix des de la legalitat corresponent a cada tipus d'activitat que volen implantar.

 

García assegura que el departament de Medi Ambient està “content amb la rebuda que han tingut en Conselleria” i ha agraït que esta faça “un esforç considerable amb estes tramitacions”.